folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asansör Düşerken Zıplanılsa Ne Olur? Hindiye Niçin Turkey Deniliyor? Bir Sürü Gereksiz Bilgi

Asansör Düşerken Zıplanılsa Ne Olur? Hindiye Niçin Turkey Deniliyor? Bir Sürü Gereksiz Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

hocam bunların hepsi bi noktada efsanelere dayanıyor yani dünyadaki hiçbirşey bir noktada somut bir şeye dayanmıyor...

Mesela Büyük patlama dediğimiz bigbang, bilim adamları onun 0.00001 saniye sonrasına gidiyorlar ama tam o ana gidemiyolar yani bu da bi teoridir kesinliği yoktur.. Şu anda cernde deney yapıolar ama bi sonuca ulaşcaklarını sanmıyorum anca kendi sonlarına ulaşırlar diye düşünüorm:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    saol güzel bilgiler aslında

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

http://galeriimg.sabah.com.tr/4568/101972p.jpg

Yağmurda koşan niçin daha çok ıslanıyor?

Yağmur yağarken koşanların daha çok ıslanacağını ileri süren, insanı yağmurda sallana sallana dolaşmaya iteleyen bir görüş ile hiçbir şey fark etmeyeceğini iddia eden bir başka görüş ortada dolanıp durmaktadır.

Yapılan bir deneyde, yağmur karşıdan 45 derece açı ile yağıyorken, bir defter kağıdına aynı mesafe 7 saniyede koşulduğunda 131 damla, 20 saniyede yürünüldüğünde ise 216 damla isabet ettiği saptanmıştır. Buna göre yağmurda yürüyerek gitmek, koşmaya göre neredeyse iki misli ıslanmak anlamına gelmektedir. Şüphesiz bu Önermeler yapılırken, rüzgarın yönü, üzerimizdeki giysilerin şekli ve cinsi ve en önemlisi kapalı alana ulaşılacak mesafe göz önüne alınmamış ve değerlendirmeler kısa mesafelere göre yapılmıştır.

Yalnız ben bunu discoveryde bi belgeselde tam tersini izlemiştim bi test yaptılar iki kosan insan biri yürüyor biri kosuyor ve sonuc kosan daha az ıslanıyor diye cıkmıstı ...

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:
    stillalive bunu yazdı:

http://galeriimg.sabah.com.tr/4568/101972p.jpg

Yağmurda koşan niçin daha çok ıslanıyor?

Yağmur yağarken koşanların daha çok ıslanacağını ileri süren, insanı yağmurda sallana sallana dolaşmaya iteleyen bir görüş ile hiçbir şey fark etmeyeceğini iddia eden bir başka görüş ortada dolanıp durmaktadır.

Yapılan bir deneyde, yağmur karşıdan 45 derece açı ile yağıyorken, bir defter kağıdına aynı mesafe 7 saniyede koşulduğunda 131 damla, 20 saniyede yürünüldüğünde ise 216 damla isabet ettiği saptanmıştır. Buna göre yağmurda yürüyerek gitmek, koşmaya göre neredeyse iki misli ıslanmak anlamına gelmektedir. Şüphesiz bu Önermeler yapılırken, rüzgarın yönü, üzerimizdeki giysilerin şekli ve cinsi ve en önemlisi kapalı alana ulaşılacak mesafe göz önüne alınmamış ve değerlendirmeler kısa mesafelere göre yapılmıştır.

Yalnız ben bunu discoveryde bi belgeselde tam tersini izlemiştim bi test yaptılar iki kosan insan biri yürüyor biri kosuyor ve sonuc kosan daha az ıslanıyor diye cıkmıstı ...

eee Yukardada Zaten Koşan Daha Az ıslanır Diyor

De Get Yalan Dünya...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    ty paylaşım +++ upp :D güzle bilgiler lan bazıları harbi nie garib diordum :G

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

"Bugün briç, poker veya benzeri oyunlarda, kupanın en değerli, sineğin ise en değersiz kart olmasının nedeni işte bu sınıflamadır."

yanlışınız var hocam briçte en değerli kağıt maçadır sonra kupa sonra karo sonra sinek..

briç bilen var mı bu arada?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:

"Bugün briç, poker veya benzeri oyunlarda, kupanın en değerli, sineğin ise en değersiz kart olmasının nedeni işte bu sınıflamadır."

yanlışınız var hocam briçte en değerli kağıt maçadır sonra kupa sonra karo sonra sinek..

briç bilen var mı bu arada?

brinç felan okay mokey bilmorm abi ama sen ne diosan dogrudur . ;)

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Gereksiz ilginç bilgiler (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek
    "24 ayar altın ne demektir? " tabiki erzincanlı demektir :)

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    ExcellencE bunu beğendi.

asdasfasdas:D 

bilgiler de baya gereksizmiş gercekten. ama güzel :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 5272 Toplam Mesaj: 30