Asansörü Nasıl Bozabilirim ?
-
hojalar bi asansörü makine dairesine gitmeden nasıl bozabilirim ? ama kırıp dökmek yoq belli olmıcak yane
-
Rene abi'ye sor o anlar:) Veya aksam falan girerse zaten konuya bakar gibime geliyor:)
-
al eline bir yıldız tornavida asan sorle en alt kata in tus takımının panelini ac icindeki soketleri cıkar :)
veya yapa bilirsen asan sorun içinde 1 tane anahtar girisi goruceksin o anahtar kilitleri cok narindir içine torna videyı sok penseylede cevir asansor devre dısı kalsın -
gir asansörün içine yukarı aşağı in çık arada stop düğmesine bas bi süre sonra elbet asansör boşalır sen de en fazla ölürsün :D
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------
al eline bir yıldız tornavida asan sorle en alt kata in tus takımının panelini ac icindeki soketleri cıkar :)
veya yapa bilirsen asan sorun içinde 1 tane anahtar girisi goruceksin o anahtar kilitleri cok narindir içine torna videyı sok penseylede cevir asansor devre dısı kalsın
volkan arkadaşımın dediğine katılıyorum.olmadı soketlerin yerlerini değiştir onu ordan sök öbürüne takişlevleri bozulsun devre dışı kalsın ama dikkat et sen bu işleri yaparken asansörde başkaları olmasın :))))
-
rEflex ii bilir :D :P Kız arkada$ınn babasının asansörü var sürekli basıo tu$larına :D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
rEflex ii bilir :D :P Kız arkada$ınn babasının asansörü var sürekli basıo tu$larına :D
sen orayı karıştırma oo bana özel bişey asansörede basmak hele daha özel (: -
ıcındekı elektronık aksanının oldgu yerı mıknatısla etkıle
-
sittir et mıknatıs fln aylar sürer onu bozman onu etkilicek mıknatısı yanında taşıyamazsın zaten asansörde.
kabiniçi setin (tuşların) kablosunu sök.
yada kilit aksamını boz.
o olmadı durak müşirini sök ne bilem bul bişiler
-
herhangi bi katta tercihn en üst kat kapının kapanmasını engellicek bi şe yap o zaman asansör otomatk olarak devre dışı kalır
-
hocam asansör panelini aç ordaki kabloları kes xD
yalnız amac ne anlamadım en üst kattaki adama fln kıl mı oluon xD