folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asansörü Nasıl Bozabilirim ?

Asansörü Nasıl Bozabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    rEfLeX bunu yazdı:
    -----------------------------

volkan bunu yazdı:
    al eline bir yıldız tornavida asan sorle en alt kata in tus takımının panelini ac icindeki soketleri cıkar :) 
    veya yapa bilirsen asan sorun içinde 1 tane anahtar girisi goruceksin o anahtar kilitleri cok narindir içine torna videyı sok penseylede cevir asansor devre dısı kalsın
    volkan arkadaşımın dediğine katılıyorum.olmadı soketlerin yerlerini değiştir onu ordan sök öbürüne tak

işlevleri bozulsun devre dışı kalsın ama dikkat et sen bu işleri yaparken asansörde başkaları olmasın :))))

biri olmasın diyosunuz evet olmamalı 

yalnız içeride kamera da olmasın yakalanırsınız mazallah

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferhatmartin
    ferhatmartin's avatar
    Erkek
    benim hatırladığım kadarıyla eskiden içerde, kapının açıldığı tarafta, üstte v şeklinde bi parça var içerde kalınca onu aşağı yukarı itiyorduk paı açılıyordu. O v nin iarasına tahta koyarsan kapı açılmaz. Bi de şöyle bi şey yapabilirsin en üst katta kapının üstünde küçük bi tekerlek var onu bükersen veys sökebilirsen asnsor çalışmaz. ya da gecenin bi vakti kapının bi tanesine silikon çek zemine mesela artık apartmanın durumuna göre. Asonsor düğmeleri nasıl bilmiyorum ama kaliteli bi japonla yapıştırdın mı düğmeleri içeri girmez o düğmeler. Kime kıl oluyorsan onun katınını altını ve üstünü yapıştır. şöyle bi şeyde olabilir ama tehlikeli olailir: ince demir bul sağdan soldan doğramacıdan. 1. 2. kata mesela kapının altına yapıştır onu önemli olan orda asandör çarpana kadar kalması. bunu yaparkende asansor üstte olsun tabi kapıyı açman lazım bunun için asansorcülerde kapı anahtarları vardı kapını açıldığı tarafta üstte bulunur dışta. sonra asansörü aşağı çağır tabi kaç sonrada :) byük bi ses çıkar demirin boyut 2.5- 10 olsa kafi. içindekilere zarar vermek istiyosan ki böyle bi şeye ihtiyacın yok snırım ama aklıma geldi şöyle bir şey olabilir : asansörn içine üstte lambanın olduğu yere falan sağlamca kalın misina bağla sonra onuda kapıya bağla kapıdaki düğüm fazla sağlam olmasın tabi bunu oldukça uzun yap. direk göze batacak şekilde olmasın. sonra içine girenler atıyorum üst kata çıkacak misina gerilince alttan kopacak ve kopmadan önce büyük bi gerilim olacak tüm nerjisini diğe düğüme giderken kullancak. eğer orda değerse içerdekilere sağlam bi iz bırakır. bana gitar teli denk gelmişti :D neyse sınır yok. asansoru durdur bi katta açma kapıyı mesela zemin kat çek içerden silikonu altında üstünden onun zahmeti daha fazla olabilir. kapıcı uğraşcak ama. ksura bakma belli olmayacak demişsin şimdi farkettim kaptırmışım kendimi nese fikir verir en azından kolay gele.
Toplam Hit: 2145 Toplam Mesaj: 13