folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Aselsanda Bir Mühendisi Daha Kaybettik

Aselsanda Bir Mühendisi Daha Kaybettik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

haberlerde görmüştüm bende bunu . Allah rahmet eylesin ancak spiker bir dipnot ekledi ;

ölen aselsan mühendisinin devlet adına herhangi bir projede yer almadığını ifade etti. Boştaymış yani çok önemli bir görevi olmayan bir mühendis .

telefonu kaybolmuş filan diyorlardı bu akılda cinayet havasını estirsede o arabanın çarpım anında telefon allah bilir nereye uçmuştur demedende alamadım kendimi . bence tamamen trafik kazası . 

Tekrar Allah rahmet eylesin . 

hsyn.ackgz > skype
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    masTR bunu yazdı

haberlerde görmüştüm bende bunu . Allah rahmet eylesin ancak spiker bir dipnot ekledi ;

ölen aselsan mühendisinin devlet adına herhangi bir projede yer almadığını ifade etti. Boştaymış yani çok önemli bir görevi olmayan bir mühendis .

telefonu kaybolmuş filan diyorlardı bu akılda cinayet havasını estirsede o arabanın çarpım anında telefon allah bilir nereye uçmuştur demedende alamadım kendimi . bence tamamen trafik kazası . 

Tekrar Allah rahmet eylesin . 

kendisi bir tanidigin eski komsusu kisa bir sure once feci sekilde dövülüp öldü diye bırakıldığını biliyo musun bunu söylerken? Sence buda tesadüf mü?

Edit:

şimdi haberini yapmışlar kendisi maraşlıdır bu arada ve cenazesine 1 tane bile aselsanlı yetkili veya herhangi bir kişi katılmamıştır...

http://haber.mynet.com/aselsan-muhendisinin-olumunde-derin-suphe-676549-foto-analiz/

Asker tarafından 04/Şub/13 13:29 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6229 Toplam Mesaj: 43