Asık Oldum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Bende bir yoldaş buldum sandim.
    Kedi canini senin... :)

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Konu rağbet görsün diye dedim zaten hocam :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Konu rağbet görsün diye dedim zaten hocam :)

hocam konu basligiyla mesaj icerigi birbirini tutmayan konular gordugumde,

hatiri sayilir sekilde aniyorum bazen. :!

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

resmin aslı bu, büyütünce marka timex expedition olarak okunuyo gibi yukarda mürid sitesini verince okumam biraz daha kolaylaştı tabi :) sitede tam olarak bu model yok amaa nette biraz araştır belki bulabilirsin, bu arada resim 2011de paylaşılmış

buldum reis tam modelini

http://www.amazon.com/Timex-T49820DH-Expedition-Military-All-Black/dp/B003UCRHCY 

hsyN tarafından 24/May/14 22:47 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

resmin aslı bu, büyütünce marka timex expedition olarak okunuyo gibi yukarda mürid sitesini verince okumam biraz daha kolaylaştı tabi :) sitede tam olarak bu model yok amaa nette biraz araştır belki bulabilirsin, bu arada resim 2011de paylaşılmış

buldum reis tam modelini

http://www.amazon.com/Timex-T49820DH-Expedition-Military-All-Black/dp/B003UCRHCY 

Gumruge takilir mi ki :/

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

buldum reis tam modelini

Hocam allah senden razı olsun allah ne muradın varsa versin. :D

ARKADASLAR bugune kadar hiç yurtdısından alısveris yapmadım , bu saat'i sipariş versem elime geçermi ? elime geçerse orjinal olma oranı nedir ? yani 50mt ye kadar su geçirmiyor diyorlar bu saat için. Çok kaliteli oldugu söyleniyor saatci birkaç arkadas ile görüstüm.

Yani bunu sipariş versem orjinalini almıs olurmuyum ve gumrukten gecer mi ?

Roark tarafından 24/May/14 23:16 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1825 Toplam Mesaj: 17