folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aşırı Dalgınlık..

Aşırı Dalgınlık..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

1 ayakta işemeyi bırak. 2 bilgisayar başında ööle çatlayana kadar oturma..:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

oncelikle mutlaka doktora git derim.

duzenli beslen, yani ogunlerini kacirmamaya ozen goster, spor yapmaya ozen goster. hazir yiyecekler (fastfood tarzi) yerine ev yemeklerini tercih et ve mutlaka yesillik bulundur ogunlerinde. 

+ pc den tv den bıraz uzak dur veya azalt hocam birde karı kıza cok bakma :P

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

PCoDeR bunu yazdı:

bigpower bunu yazdı:

PCoDeR bunu yazdı:

öncelikle HoşbuuuuLduk =)

pc başında fazla durmuyorum 1-2 aydır.

zaten işyerine gittiğimden aksam 8 akşam 5 akşama kadar pc görmüyorum diyebilirim.

bilgisayar ile alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkcası..

edindiğim bilgilere göre 1-2 ay çok kısa bi zaman , eski haline dönmen yıllarını alabilir . Bide asosyal bi yaşantın varsa oda önemli bi etken , sosyal etkinliklerini arttır , kendini iyi hissedeceksindir ...

asosyallik yok hocam

fakat sosyal aktivitelerim az diyebilirim.

mesela ne gibi şeyler yapabilirim

spor , kitap okumak bunları yapıyorum ara sıra zaten.

mahelle maçlarında top toplayıcılık yap , zillere bas kaç :D aklına gelebilecek her türlü aktiviteyi yap , bilgisayar doğru kullanılmadığı zaman çok kötü şeyler olur insan kafayı sıyırablir mesela .

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek

Kafana son 1-2 yıl içinde büyük yada ufak seri darbe aldın mı ? (ciddiyim). Bide sigara içiyomusun?

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

aziz2724 bunu yazdı:

Kafana son 1-2 yıl içinde büyük yada ufak seri darbe aldın mı ? (ciddiyim). Bide sigara içiyomusun?

----------------------------

ard arda ölüm haberleri aldım tabi 2-3 sene oldu hala etkisindeyim diyebilirim.

sigara içiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

bende kulaklıkta sesi yukseltip yurumeye basladigim zaman :D dunyadan kopuyorum bende dalmıyor degilim ;D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek

PCoDeR bunu yazdı:

aziz2724 bunu yazdı:

----------------------------

ard arda ölüm haberleri aldım tabi 2-3 sene oldu hala etkisindeyim diyebilirim.

sigara içiyorum.

Bi arkadaşımız vardı bundan iki yıl önce bi oyunda kafasına seri darbeler aldı (fiziki ama psikolojik etki de yapabilir seninki gibi) birde deli gibi sigara içmeye başladı. 1-2 yıl sonra kafa bildiğin uçtu çocukta. Eskiden öyle değildi. Dediğim gibi o darbelerin ve sigaranın etkisi. Uzun uzun anlatmim çocuk aynı senin gibi oldu. Geçmiş olaylara bişey diyemem sigarayı azalt bi dene

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    sicaklar ve stres saolsun vertigo ilaclarina baslicam yakinda.. Cogu zaman basdonmesinden dolayi oldugum yerde gozum kapali saniyelerce beklemek zorunda kaliyorum.. Dalginlik zaten hep var keske olmasaydin be dalginlik :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 5096 Toplam Mesaj: 39