Aşırı Mastürbasyon Nedeniyle Saç Dökülmesi
-
ilginç bir bilgi
-
:D benim saçlar duruyor günde 5-6 posta atıyordum kesdim şimdi kafama göre takılıyom
-

-
hikaye amk, 17 yasından beri her gün aralıksız yapıyorum, hiç de bir şey olmadı.Sadece biraz sersemlik oluyor artık hepsi bu, içmişsin gibi.
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------
:D benim saçlar duruyor günde 5-6 posta atıyordum kesdim şimdi kafama göre takılıyom
-----------------------------Naptın hacı günde 5 - 6 posta :D
-
Maldonado bunu yazdı:
yalnizturk bunu yazdı:
hocam bırakılabilecek gibi bir şey değilki yani şimdi nasıl canım sıkıldı bak neyse saç ektireceğiz anlaşılan 5 yıla kadar saç felan kalmaz kafamda canım sıkıldı şimdi bende yıllardır niye saçım dökülüyor diye dövünüp duruyodum
-----------------------------Her şeyin aşırısı zararlı... Daha düne kadar bende aşırı yapıyordum ama bu haberden sonra azatmak lazım genç yaşta kel kalıcam böyle giderse.
-----------------------------hocam elimde değil insan bırakamıyor evde su tesisatında sorun var sıcak su akmadığından 6 gündür duş alamıyorum ondan yapamadım mesela şuan delirecek durumdayım neye bakarsam bakayım kız gibi görünüyor bana o kadar bağımlıyım :D
@sirpençe
Şap var fetullahın çocuklarına git nerden alacağını söylerler kullanıyorlar sürekli yurtlarda
-
Amk ben kel kalmam lazımdı güvenin bana yok böyle birşey
-
ErzinCanLee bunu yazdı:

-----------------------------noktayi koydu ahahahah
-
HanDsomE bunu yazdı:
Evlendikten sonra kel olanlardan şüphe etmeye başladım şimdi :/
----------------------------- -
maturbasyon yapmayalım diye yapıyorlar lan bence :D