Aşırı Sinirleniyorum
-
arkadaşlar yaşım 13
ergenlikten mi bilmiyorum
ancak herşeye aşırı sinirleniyorum
bazen sinirden ağlıyorum bazen sıralara vuruyorum
bazen sinirden bağırıyorum
nedendir,başınıza geldi mi , tecrübeleriniz neler ?
bugün çocuğa sinirlendim boğuyodum kıpkırmızı oldu.
arkadaşlar ayırdı kankam gözün kanlanmıştı dedi.
nedendir fikri olan var mı ?
-
ole şey olmaz allah insana irade vermiş şey vermiş sinirini kontrol etmeyi oğren.olmadı terapiye falan git
-
canım psikolojik 1 psikoloğa baş vur..( kafa atma danış )
-
Bendede Vardı 13-14 Yaşları Arası Aşırı Sinirlenme,Örneğin Alışverişe Gidiyorduk Orda Çok Beğenip Aldığım Bişeyi Eve Gelince Beğenmiyor Sinirden Parçalama Noktasına Geliyordum.. Ergenlikten Olduğunu Düşünüyorum Hocam Bu Tip Durumlarda Ağlamak En Güzeli İçini Boşaltıyorsun..
-
Bi tane 31 çek geçer :|
Tabii şaka :D Biraz espri filan sevinesin diye dedim :D
-
Agam bndede var 15 yaşındaym Çok sinirliyim arkaşlarm Benden korkuyor geçen sene bir arkadaşı Rotring Kalemle yaralayıp Falçatayla saldırmıştım Tabi falçata saldırısı sonu parmakta ufak bi kesik te oldu Sonra Okulun rehperlik öğretmeni çağırdı düzenli oalrak gittim beni alelacele piskiatrise gönderdi geri zekalı herf antideprasan verdi Ve üzermnde hiçbir etkisi olmadı En yiisi boşver sinirlendiğinde bağıır Brutal bi şekilde rahatlyıosn ;)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bi tane 31 çek geçer :|
Tabii şaka :D Biraz espri filan sevinesin diye dedim :D
-----------------------------haehahu:D:D
-
ben hiç bir zaman sinirli bir insan olmadım.Ama en sinirli oldugum zamanlarda tabiki ergenlik zamanıydı.Normal şeyler bunlar ama normal olmayan her sinirlenişinde bu tip davranışlarda bulunman.Zamanla geçecek.Kendini yalnız hissedecek,zamanı gelcek dünyanın hakimi sanacaksın,zamanı gecelek ailenden nefret edeceksin.Ama hepsi geçecek..
Tavsiye istersen huzur için çizgi film izliyorum sürekli,bugsbunny başladı mı ne sinir kalıyo ne stress :) Küçük mutluluklarla yetınmeyi öğren önce sonrasında hiç bir şeye ihtiyacın olmayacağı için sinirinde olmaz.. -
8 yasındaki oğlımu masturbasyon yaparken yakaladım , yani diceğim şu daha cocuksun neye kızıyorsun ki olm , bi büyü önce :)
-
bugün hocaya sinirlendim
mahluk 2 hafta önceden duyurduğu yazılıyı iptal etti 5-6 kişi çalışmadık dediği için.
ben kafamı kitaptan kaldırmadım geceleri
gel de delirme
sınavı haftaya erteledi,haftaya perşembe gününe
tatil olduğu söylentileri var gerçi ama olsun
haftaya 4 yazılı ve 5 tane de projemiz var
anlatmaya çalıştım hocaya,anlamadı kalktım ayağa gerçekten bıraktım sınıfı çıktım
deliriyorum yani
bu arada abi 8 yaşında çocuk ne işi olur yaa :D
-
ergenlik hocam ergenlik geçer iki üç seneye