Aşırı Sinirleniyorum
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
8 yasındaki oğlımu masturbasyon yaparken yakaladım , yani diceğim şu daha cocuksun neye kızıyorsun ki olm , bi büyü önce :)
-----------------------------sdlgjopğsafhDĞOSJHSPOJH
Xd
hoca yaş kaç senin (:
büdüt:
Username : By_Gizemli ID : 27638 İsim : Serhan Soyisim : Midyat Yaş : 19 Cinsiyet : Erkek Web Sayfası : http://www.tahribat.com Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye Şehir : Midyat :|
11 yaşında ergen miydin?
hahahahahaha :D:D eğer doğruysa çocuk babasına çekmiş.birisi 11 yaşında çocuk yapar birisi 8 yaşında 31 çeker :D -
Şöle adam akıllı 2 sille patlatmadıklarındandır hocam o,
patlatsalari ne sinir kalır, ne duvar yumrukjlamak...
-
kavgayla bişeyi çözemezsin zamana bırak
-
bende sinirleniyorum bazı zamanlar ama bastırılmak daha kötü yapıyo bağar çağar dök içini Kendini zamanlşa sınırlamaya çalış bence öyle pisikolog falan uzun iş
-
Valla Ben Hacttepe Ruh Ve sinir Hastalıkları psikiyatri bölümünde tedavi gördüm kendmi iyi hissetmiyordum kafam bulanık menzilim açık değildi alet hırdavata kadar baktılar :D babam götürürdü bende sırf yeni mezun olmuş bayan hemşireleri görmek için giderdim güzel bişey test çözdürüyorlardı bol bol orada 1 soru vardı kendi cinsinizden hoşlantı duyuyormusunuz diye o soruya yarım saat baktım ve doktorun a.koydum siz dedim siz gelen erkek hastalarınıza böyle sorumu soruyorsunuz diye halbuki benim en nefret ettigim şeyler gey miyiz a...Q böle zukundirik sorular karşıma geldi bende tedaviyi ret ettim ama hemşireler çok tatlıydı la of of seneler geçti arada bisürü hap kullanıyordum projack likit lisperdall 500 ml tam beyin kontrol hapları sunu demek istiyorum fazla kafanı takma sinirlenme herşey yoluna girer yaş daha erken olur . aynı dert benim başımdaydı hocayı dövemeye gittik en son sınıfta akla bak :D lisedeyken ne deli günlerdi be süperdi ama yaş ilerliyince insan bir otorite sağlıyor kafasında bakıyor ben neyapıyorum diye fazla bu işler üzerinde durma kendine iyi bak
-
anason iç
-
ben sinirlendiiğimde paşa dedem şöyle derdi : " eat shit and die "
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bi tane 31 çek geçer :|
Tabii şaka :D Biraz espri filan sevinesin diye dedim :D
ehuehuehu :D