Aşk Buysa Çözümü Ne?
-
hocalarım müridlerim çömezlerim, bakın şimdi ne diyeceğim , içinizdeki uyuyan liselileri uyandırmayın desem sövermisiniz ?
-
deja-vu bunu yazdı
yarım saat önce az kaldı ilişkim bitiyordu son anda uçurumun köşesinden döndük. Sorun çok komik hiç bahsetmeyeyim... neyse ikimizin de birbirimize daha az zaman ayırmamız lazım -mesafeli ilişkideyiz şu ara- yoksa gerçek dünyayla bağımız kopuyor. 5 haftadır üniye adam gibi gitmedim. Kalmamam mucize. 5 haftadır kız alacağı derseleri seçemedi, sabah 6 lara kadar viber ondan önce skype bütün gün. Birbirimizi yiyip bitiyoruz. Sigara en azından azalttığında üzülmüyor, kızı aramayı azatlsam bütün gün tripleriyle uğraşıyorum. :/
çok muhabbet ii değil
u235 tarafından 22/Eki/12 01:50 tarihinde düzenlenmiştir -
pSkpt bunu yazdı
Siktiniz bıraktınız beni şuan amk.
Benim de durum böyle olacak gibi...
-
u235 bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
yarım saat önce az kaldı ilişkim bitiyordu son anda uçurumun köşesinden döndük. Sorun çok komik hiç bahsetmeyeyim... neyse ikimizin de birbirimize daha az zaman ayırmamız lazım -mesafeli ilişkideyiz şu ara- yoksa gerçek dünyayla bağımız kopuyor. 5 haftadır üniye adam gibi gitmedim. Kalmamam mucize. 5 haftadır kız alacağı derseleri seçemedi, sabah 6 lara kadar viber ondan önce skype bütün gün. Birbirimizi yiyip bitiyoruz. Sigara en azından azalttığında üzülmüyor, kızı aramayı azatlsam bütün gün tripleriyle uğraşıyorum. :/
çok muhabbet ii değil
dua et hocam, kızla birbirimizi kırmadan üzmeden bir dengeye oturtalım. yoksa...
-
bende bugün 1 yıldır görüşecek olupta sürekli aksiliklere uğradığım için görüşemediğim kız arkadaşımla görüştüm herşey çok güzeldi bugün için şimdilik gayet mutluyum :|
-
la burda aşk hayatı düzgün giden bi ben varım diyorum bazen içimden :D herkes de problem oluyo nedense. özel olarak yaptığım hiçbişey yok normal kendimim :D kız arkadaşımıda bildim bileli bi değişiklik yok ilişkiden önce de tanıyorum. bence sizde sorun var abi ya :D uzak mesafe ilişki sorun olur diyonuz. biz birbirimize daha çok bağlanıyoruz :) şu okul bitsede düğüne çağırsam ya la sizi :D
sorunlu ilişkilerde sorunu hep karşıya atmayın. biraz aynaya bakın.
-
Edit: Konu gizli değilmiş şimdi farkettim.
Frank tarafından 22/Eki/12 08:34 tarihinde düzenlenmiştir -
interfector bunu yazdı
la burda aşk hayatı düzgün giden bi ben varım diyorum bazen içimden :D herkes de problem oluyo nedense. özel olarak yaptığım hiçbişey yok normal kendimim :D kız arkadaşımıda bildim bileli bi değişiklik yok ilişkiden önce de tanıyorum. bence sizde sorun var abi ya :D uzak mesafe ilişki sorun olur diyonuz. biz birbirimize daha çok bağlanıyoruz :) şu okul bitsede düğüne çağırsam ya la sizi :D
senden önce ben çağıracam hacı (: gidelim konudan.. sövecekler yoksa bize.
-
interfector bunu yazdı
Valla hocam şuanlık aynı durumdayız :) bitsede okul, askerlik yapsak düğünü :)
Bence zordur birine bağlanmak aşık olmak ona güvenmek. Ben şanslıydım aşık olmadım 2 sene önceye kadar kimseye. Rutin ilişkilerdi hafta sonlarını doldurmak can sıkılınca msjlaşmak falan filan. Kasımın 2 sinde 2. senemizi doldurucaz kız arkadaşımla çok kavga ediyorduk önceden ama hep birlikte barışıyorduk birimizin ısrarı üzerine değil. Aynı şehirlerdeyiz ama bizde gittikçe bağlanıyoruz birbirimize.
Biz ilişkiye başlarken bir soru sordum sadece hayatım boyunca sevebileceğim tek kadın olur musun dedim. Oda kendine güvenerek hayatın boyunca seveceğin tek kadın olucam dedi. O gün bugündürde yerini kimseye kaptırmadı :)
Sevdiğinin acısı kötüdür umarım herkesin gönlünde ki kişi yerini hayatında alır müridler almıyorsada her işte bir hayır vardır daha iyileri gelecektir emin olun.
-
aşk öyle bir duygudurki yakar yıkar bitirir insanı ama bi taraftanda iyi bişey zaman geçtikçe unutabiliyorsun
4 yıllık birlikteliği noktaladıktan sonra ben bile unutabilmiş ve yeniden hayatımda biri varsa bunu sizde yapabilirsiniz insanın içini yakan aşk değil yanlız kalmak o alışkanlıktan uzaklaşmak ben şimdi ne yapıcam duygusu ben bunu geç anladım.
Aşktan korkmayın korkacağınız sevgi olsun sevmek bambaşka bişey aşktanda öte emin olun seversen terkedemezsin yanlız bırakamazsın hep yanında olursun zamanının yarısını ona ayırırsın.
Aşkta ise liseli aşıklar gibi mesaj öpme bi an önce ona sahip olma duyguları falan içeriyor ve inanın bunu karşınızdakide biliyor ve oda aynı duygular içerisinde oluyor.
sevdiğinize zaman ayırın ama sürekli başınıda ağrıtmayın hani boynunda bi iple dolaştığını hissettirmeyin ona hatta özletin bazen kendinizi uzaklaşın ondan ama konuşmayı kesmeyin sürekli sevdiğinizide söylemeyin öyle anlarda söylemelisinizki sevdiğinizi uyurken bile kulaklarında çınlamalı gözlerini açtığında o sesle uyanmalı herneyse çenem düştü yahu :D
karşılıksız sevmek demişsin kardeş karşılıksız seviyorsan ondan neden bi umut bekliyorsun adı üstünde karşılıksız sevmekten bahsediyorsun içinde yaşat mesela anneni nasıl seviyorsan öyle bi sevgiyle sevmelisinki sadece sen bilmelisin karşılıksız sevgiler bile hiçbişey yapmana gerek kalmadan karşılık buluyor.
maycamp85 tarafından 22/Eki/12 11:02 tarihinde düzenlenmiştir