Aşk Buysa Çözümü Ne?
-
Bence Aşk Emektir, Emek Veremeyenler Hakkını Veremeyenler Aşık Olmayıda Hakketmez.. Özveri İster, Aşk Sadakat İster, Bencilliği Kaldıramaz, Fedakar Olmayı Gerektirir...
Asla Unutamayacağın Kadar Seviyorsan, Hiç Bir Konuda İşini Şansa Bırakmayacaksın, Pısırık Olmayacaksın, Onun İçin Önce Sen Atılacaksın, Taaki Dikkaatini Çekeceksin, Arkadaş Olacaksın Önce, Sevdiğini Gözlerinden Başkası Anlatmayacak ona.. O Zaten Anlıyacak Sessiz Bir Muhabbettir Bu Aşıklar Arasında... Zaman Gelecek Fedakarlık Gerekecek, İlk Koşan Sen Olacaksın.. İşte Aşk Bence Böyle Bir Şeydir..
Hayvanlık Etmişseniz, Eksik Etmişseniz, Geç Değilse İtiraf edin, Ona İtirafta Bulunun Af Dileyin.. Aksi Halde Bir Ömür O Acı Kalbinizi Yakan Bir Ateş Olur, Kül Bağlasada Altı Hep Sıcak Olan Bir Ateş.. -
aşk mevzusundan muzdarip olup , doğal olarak duygusala bağlayıp gerçeklik algısı kaybolanlara
ağzı olan herkesin dediklerini dikkate alıp zki çarşafa dolayanlara
beyin yerine çüküyle düşündüğünün farkında olmayıp , bu zekasız organın iradesine boyun eğenlere
şiddetle tavsiye edilir
adam yazmış beyler, üstüne söyleyecek tek kelime bırakmamış
-
müridler hepiniz doğru demişsiniz valla. sitede derdi olmayana adam da yok nerdeyse ama bazen söylemek yetmiyor. asla emin olamıyorsan karşıdakinin duygularından o çok zor geliyor işte. bir gün öyle , bir gün böyle yapan insanla zor oluyor. sen vazgeçemiyorsun, o da sevmese bile seni egoistlik var içinde. senin onu sevmeni seviyor, senin sevgine bağlanıyor, vazgeçmek istemiyor senden ama bu sürünceme seni mahvediyor, bitiriyor. asla emin olamamak, sonuca bağlayamamak en kötüsü bence.
-
aninda sunger cekeceksin,
aramayacak sormayacak bicak gibi keseceksin
donerse tekmeyi koyacaksin.
o zaman degerli olursun :)
-
Ne zaman tbtde bi aşk meşk konusuna girsem garanti 3-4 mürid 3-5 yıllık sevgilisinden ayrılmış oluyor nasıl iş anlamadım :S
Ya oturup evde melankoliye falan bağlarsın yada takılır dışarda gezersin hoca seçim senin. 2 türlüde aklına gelecek ama 2.sinde daha az üzülürsün.
-
Hocam takdir ettim muratti içiyon ağzının tadını biliyorsun
-
lacuradeamore bunu yazdı
3 Yıllık ilişkimi 2 gün önce bitirdim, kfana takma düşünme ben öyle yapıyorum. yaktım gitti

Hocam fotoğraf öyle güzel özetliyor ki durumu...