Aşk Konusunda Pro. Olanlar?
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Bir kaç gün önce izlediğim bir filmde aşk ve kaderin ne olduğu konusunda şöyle diyordu bir adam ağaca yaslanıp ;
"Sevdiğin kişi için tesadüflerden bir köprü inşa etmektir.. "
Tesadüfler yarat :)
-----------------------------My sassy girl olsa gerek..Xous önce bu filmi izle,eminim işine yarayacak bi kaç şey bulabilirsin
Ama 2001 Güney Kore yapımı olanı izlemeli =)
-
Ha evet,Amerikan yapımı olan güzel değil,güney kore yapımı olan : )
-
ben pro yumda yalnız ilahi aşk oda işini gormez dostum :)
-
Allah'ım nasıl bir yalan yarattın ki yüzyıllardır insanlar buna olan inancını yitirmedi :S
-
hoca sen yinede olumsuz duruma karsi kendini hazirla :) istedigin gibi gitmeyebilir :D buyuk bir cokuse neden olabili:
-
Martech bunu yazdı:
hoca sen yinede olumsuz duruma karsi kendini hazirla :) istedigin gibi gitmeyebilir :D buyuk bir cokuse neden olabili:
-----------------------------ki kesinlikle bu durum olabiliyor... tecrubeyle sabit . :(
-
Aşkın yalan olduğuna inanıyorum, Boşa Kasma derim Hoca.....
Görücü Usulü Annene Söyle Bulsun sana Hamarat Bir Kızcağız Olsun bitsin... Hem Güzellik Denen şey Geçicidir... Ev Hanımı olacak Kızları Anneler İyi Seçerler Evlatlarına. ;)
-
hocam çıkış saatinde 1-2 gün oralarda takıl karşılaşırsın ztn aa merhaba fln de havadan sudan knş.3 günde çıkışta bişiler yapalımmı filan de işte.Büyk ihtimal gelir öle takıl biraz snra söle diceni büyük ihtimal kabul eder.Ha bunların terside geçerli xD untma
-
bence hiç güldü kıldı tüydü ilk günden öyle olaylara girme git konuş laf lafı açar zaten ilgi alanlarınızda uyuşuyosa koyu muhabbet Allah muhabbetinizi arttırsın işte ne diyeyim heyecana gerek yok en fazla yok olmaz diycek bu bi risk midir hayır mesela evlenme teklif edeceğim kıza benimle evlen diycem kimisi çok mantıklı buluyo :D(tabii ki hayır ama yine de mantıklı bulanlar var nası bi mantıktır anlamadım)
-
git konuş işiniz yoksa bugün biraz konuşalımmı de konuya gir :)=