Aşk Sayacı (Facebook App)
-
[N]ot [a] [N]umber = NaN
Yapılan işlemlerden birinde tipi(değerinden dolayı) farklı değişkenler kullanılmıştır haliyle bu sonucu vermiştir :)
sevgilisi vs olmayanlarda veriyosa bu sonucu demekki ilişki durumu kontrol edilmiyor sadece ilişkinin başlangıç tarihine bakılıyor demektir. Tabi farklı sebepleride olabilir,bu sadece bi teori :F
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------[N]ot [a] [N]umber = NaN
Yapılan işlemlerden birinde tipi(değerinden dolayı) farklı değişkenler kullanılmıştır haliyle bu sonucu vermiştir :)
sevgilisi vs olmayanlarda veriyosa bu sonucu demekki ilişki durumu kontrol edilmiyor sadece ilişkinin başlangıç tarihine bakılıyor demektir. Tabi farklı sebepleride olabilir,bu sadece bi teori :F
-----------------------------hocam beceeremedim, zaten komple değişmeyi düşünüyorum boş bi zamanda javascript kullanmadan yapıcam aspDateDiff in gözünü seveyim :D
-
hoca facebook app ile ilgilisin sanirim sorayim.
facebook app ile herkese acik olarak yayinlanmis status update'ler nasil begendiriliyor?
api sayfasini allak bullak ettim ama bulamadim :|
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------hoca facebook app ile ilgilisin sanirim sorayim.
facebook app ile herkese acik olarak yayinlanmis status update'ler nasil begendiriliyor?
api sayfasini allak bullak ettim ama bulamadim :|
-----------------------------walla bilmeyom hocam apileri bile kullanamıyorum ben :D
-
nan olum düzgün kodlasana nannnn :D
-
arkadas geçen adamın konusunu sildiniz nereye şikayet edebilirm diye sordu bugun bakıyoruz hala facebokk konuları karar verın yasakmı degılmı
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------arkadas geçen adamın konusunu sildiniz nereye şikayet edebilirm diye sordu bugun bakıyoruz hala facebokk konuları karar verın yasakmı degılmı
-----------------------------ben facebookda profil yada sayfa yada başka bişey satmıyorum almıyorum ve facebookda olup biten bişeyden bahsetmiyorum.
Yaptığım kendi uygulamam ve www.asksayaci.com dan da ulaşılabilir.
-
2012 yilida olsa guzel olur belki