Aşka Filan Dair Bir Yazı...
-
sen eline dikkat et yara bere içindeydi kadıköyde gördüğümde, ikisi birden :P
-
aynaya bakmıssındır sen :P
-
hee hatta çelik ayna. ilkokulda hissettim lan kendimi
-
hoca kızın karşısında titriyorum ayın 23 ünde görüşecem vizelerde yarın başlıyor ve tam 4 sınav var dijital teknik optik elektronik matematik end. veri iletimi öyle böyle geçecez gece rüyamda kelimeleri özene özene seçiyorum ne konuşacaağımı valla titriyorum şaştım kaldım
hocalar yardım edin napayım kızın karşısında ben çekecem keaanara diyecem bak sana açık açık söylüyorum diyecem arkadaşlık teklifi edecem benden 2 yaş büyük
2 yıldır kıza teklif edemiyorum kıpkırmızı oluyorumm karşısında öyle güzelki nur saçıyor etrafa :)
-
abü tamamen seninki ulaşamamanın verdiği bişey. benimde öle bi kız vardı okulda üst sınıf kıza hiçbişi diyemiyodum bi gün bana msj geldi bnm o kızmış işte klüp işi için.. nese muhabbet fln süperdi sora ben zıçtım kankama attığım mesajı kıza attım olması imkansız bişiydi zatende komple gitti. ilk gün fena koydu ama sora bişi kalmıyo.
senin duruma gelince öncelikjle heyecanlanma kız sana posta bile koysa dünyanın sonu olmadığını düşün(elbette amaç kızı elde etmen) böyle düşünürsne rahatlarsın. bi de kıza içten davran gidip yapmacık olma sırf o sevecek diye kendini şekilden şekle fln sokma. içten ol dürüst ol. kız zaten düzgün bişeyse ve seni hoş buluyorsa iş olur. kasmaya gerek yok.
olmazsa da salla bi dolu başka kız var. ama ilk gün bi rakı çekersin o kaçınılmaz :P
ama pozitif düşün
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------abü tamamen seninki ulaşamamanın verdiği bişey. benimde öle bi kız vardı okulda üst sınıf kıza hiçbişi diyemiyodum bi gün bana msj geldi bnm o kızmış işte klüp işi için.. nese muhabbet fln süperdi sora ben zıçtım kankama attığım mesajı kıza attım olması imkansız bişiydi zatende komple gitti. ilk gün fena koydu ama sora bişi kalmıyo.
senin duruma gelince öncelikjle heyecanlanma kız sana posta bile koysa dünyanın sonu olmadığını düşün(elbette amaç kızı elde etmen) böyle düşünürsne rahatlarsın. bi de kıza içten davran gidip yapmacık olma sırf o sevecek diye kendini şekilden şekle fln sokma. içten ol dürüst ol. kız zaten düzgün bişeyse ve seni hoş buluyorsa iş olur. kasmaya gerek yok.
olmazsa da salla bi dolu başka kız var. ama ilk gün bi rakı çekersin o kaçınılmaz :P
ama pozitif düşün
-----------------------------hacım kız farkında 2005 in haziranında gördüm ilk tren istasyonunda izmitte pişman oldum söyleyemedim diye bide geçen sene 16 martta gördüm sadece selamlaştım bide arkadaşlar vardı ne la bu kız diye diyemedim dün gece bi şey oldu beni siteden msn ekledi konuştuk telefonunu aldım toplanacaz da arkadaşlarla o da gelecek olmassa ben gidecem evine :) valla dünden beri kız için derslere çalışıyorum yarın 4 sınav var nasihatlerin iyi geldi valla tamam uyacam öğütlerine sana gelince valla kötü olmuş ya çok saol cafeye filan götüreyimmi kızı götürecem ee ayakta konuşmak olmaz dimi .
-
götür hacım götür muhabbet zaten gelir kendiliğinden. hele ortak noktalarınız, ilgi alanlarınız varsa tma güzel olur. bi de uflarsa puflar işte noldu fln de işte keswin bi sorunu vardır o sorunun üstüne git ilgilen yani anlatı anlatır öle o, kız milleti değil mi hepsi aynı :P sen içten ol yeter..
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------götür hacım götür muhabbet zaten gelir kendiliğinden. hele ortak noktalarınız, ilgi alanlarınız varsa tma güzel olur. bi de uflarsa puflar işte noldu fln de işte keswin bi sorunu vardır o sorunun üstüne git ilgilen yani anlatı anlatır öle o, kız milleti değil mi hepsi aynı :P sen içten ol yeter..
-----------------------------hacı sen git diyecem de :) inşallah galip gelecem ilgilendiğin için saolasın şu 23 ü gelsin hele olacak inş olursa bu iş evlenmeye kadar yolu var
-
aşkı çekene sikişi yapana soracaksın sen aşkın kitabını yazmışın arkadaş......
-
aşk bir sudur iç iç kudur die boşuna dememiş demekki atalarımız abi ne diyeyim güzel yazı yazmışsın emme tebr.