Asker 87/2 Gidecek Olan Veya 87 Lilerden Giden ?
-
87/2 diolar kagıtta verdiler mayısta gel yerini öğren mayıs 21de yolcu edelim dediler bakalım gidecez allah sanip ederse =)
-
siz yine 460 gün yapacaksınız ben 550 gün yaptım :D
2001 temmuzunda geri döndüm :D
askerlik maskerlik unuttum hehe
yalnız işin şakası bi yana askerlik iyidir salak, aptal, gerizekalı, ahraz olmayan, bedensel engeli bulunmayan her türk genci askerliği seve seve yapmalı.
Keşke tekrar çağırsalarda yine gitsem :(
-
üniye kapak atmasak seneye kayıyodu banada askerlik
-
heheh tugrul dai benım yerıme yapsana :)) ve benım bi sorunum daga var askere gidecegım ama beder bilmıor beder seneye gidecegımı bılıor :D yanı adam ya beni askerde gurbet ellerde parasız koyacak :D yada gitmeden öpecek yanaklarımdan :D benım halim ne olir :)
-
torunlar bekliyoruz sizi :) 86/4 :)
-
ßende 87 modelim amk :D ama açık öretim olayına el attım :D
şimdi birazdan kayıcam avcılar kampüsüne sınava gircam :D alltan iki tane ders var :P
cari dönemde zayıf gelcak not yok amk sanırım :D
Ayrıca Matematik,Davranı$ ßilimleri,İstatistik,İktisat Teorisi derslerinde amk !
-
-
nickimyok bunu yazdı:
----------------------------- hay sokam 88 e bimlemkaç gidicem bende '08 de askerim :( -----------------------------iso tertip gitces lan
-
benim daha 7 yılım var 1 sene uzadı okul bu bittikten sonrada yurtdışı olayı olacak mecbur geç yapıcam askerliği a.q
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------siz yine 460 gün yapacaksınız ben 550 gün yaptım :D
2001 temmuzunda geri döndüm :D
askerlik maskerlik unuttum hehe
yalnız işin şakası bi yana askerlik iyidir salak, aptal, gerizekalı, ahraz olmayan, bedensel engeli bulunmayan her türk genci askerliği seve seve yapmalı.
Keşke tekrar çağırsalarda yine gitsem :(
-----------------------------
1 numarasın TugrulBaba yolun yolumdur :=) daha genciz ama yaşında gitcez yaşında gelcez işallah:)