folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asker 87/2 Gidecek Olan Veya 87 Lilerden Giden ?

Asker 87/2 Gidecek Olan Veya 87 Lilerden Giden ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    87/2 ainen conwaylen ühü ühü yaramı deştinis

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Mesaj Dark_Lord tarafindan 31 Mart 2007 (Cumartesi) tarihinde yazildi.
    ben şanslıyım daha 2 sene:Ddaha sonrada okul sonrada yurtdışına kaçıcam:D
    Mesaj scuderia tarafindan 31 Mart 2007 (Cumartesi) tarihinde yazildi.
    87liyim bende ama 2sene tecil ettirdim össyi kazanamazsam bi yurt dışına uzayacam herşeyin hayırlısı artık...

-------------------------

yurt dışınamı kaçacaksınız :@

Yıllardır bu ülkede rahatla kafanızı koyuyorsanız askere borclusunuz.Ülke en kötü olduğunda ülkeyi düzelmesini askere borçlusunuz, depremde ve ülkedeki bir çok gelişmede tanıtımda bir çok şeyi askere borclusunuz.

Siz şimdiye kadar sizi koruyan doğuda canla başla boğuşan insanlar sayesinde rahat rahat ders çalıştınız internete girdiniz.Şimdi ne yapıyorsunuz sıra size geldiğinde kaçıyorsunuz ayıp ayıp..Sizin gibi bir Türk gençliği resmen olmaz olsun.

Tartışmaya girmeyecektim ama böyle şeyde duramam ayıptır.Bu ülkenin herşeyini kullanın şu an internetini bile.Daha sonra ülke için birebir bişey yapmaya gelince kaç?

NE yaptın şimdiye kadar ülke için :@ tamam defolun gidin 3 kişi gider geriye kalan 2 kişi bari şerefinle ölür.

Bu kelimeleri nasıl diyebiliyorsunuz aklım almıyor şakasını bile diyemedim.Ülkücülükle alakam yok adamları aşırıcı diye sevmiyordum ama helal olsun en azından askerden kaçmıyorla..Siz bu ülkeyi satanlardan, hortumlayanlardan bir ton şerefsizden farksız oluyorsunuz böyle.

-----------------------------

bak zumsuk sen burda yazdıklarını git parayla rapor alanlara başka ülke vatandaşlıklarına geçenlere söyle.beni yoklamada doktor çürüğe ayırırken ben ısrar ettim kendi doktorumdan rapor aldım sakınca yoktur diye ayrıca yurt dışına gitme amacımda 3 aylık dil eğitimi görmek burda insanları tanımadan böyle yorum yapma... 

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaslar her kim geliyorsa cabuk gelsin ki biz gidelim..bu askerligin zor tarafi cok ama tahribatsiz daha da zor gercekten :( biraz uzak kalmak durumundayim..butun 86/3 devrelerimi selamlarim..şafak= 229 hade kalin saglicakla..

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
Toplam Hit: 6047 Toplam Mesaj: 34