Asker Kaçaklarının Ödeyeceği Ceza
-
noname bunu yazdıDaveReed bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdınoname bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
askerden neden kaçılır ki zaten amk
arkadaş git yap işin ne!
ne yapıcan askere gidip amk çavuşun ayakkabısını mı boyayacaksın
söyle bakalım kim kime nerde ayakkabı boyatmış? Ya da sana mı boyattılar?
ayakkabı boyatsalar iyi
komutanların askerleri nasıl dövdüklerini anlatanları hiç duymadın mı? gerçek hikaye
şimdilere kameralar fln olsada yinede dövüyorlardır sanırım...Abi ne cinayetler duydum eğitim zaiyatı adı altında, ah ah..
marmariste hiçbir sıkıntı yoktu yahu sadece biraz erken kalkıyorduk o kadar.
bu arada tutup kolundan zorla götürmek gibi birşey yok sanırsam cezayı ittirirler orası ayrı. ama sulh ceza mahkemesine çıkma işleri kalktı artık.
alibaba tarafından 31/Eki/13 02:48 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdıDaveReed bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdınoname bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
arkadaş git yap işin ne!
ayakkabı boyatsalar iyi
komutanların askerleri nasıl dövdüklerini anlatanları hiç duymadın mı? gerçek hikaye
şimdilere kameralar fln olsada yinede dövüyorlardır sanırım...Abi ne cinayetler duydum eğitim zaiyatı adı altında, ah ah..
onlarda mevzu
ama sonra o komutanlara kin besleyip öldürenlerde var..
hangi akla hizmet amk askeri döv ondan sonra herşey unutuldu zannet
halen döven komutanlar var mı acaba varsada yaşıyorlar mı :) -
Adalate bak amk :)
Çay içesim geldi. -
ValentinoRossi bunu yazdınoname bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
arkadaş git yap işin ne!
Birtane annesi babasi belli olmayan bölük komutanın (yüzbaşı) ev eşyalarını lojmana taşımadığım için, iskenderundan Adana 6ncı kol. ord kom. lığına sürgün edilmiş birisi var karşında.
Askerlik kula kulluk sistemi ise o askerliği yaptıranın amk .
-
Kimse gitmesin, kimse ceza da odemesin. Bi de ayakkabi mi boyatiyorlar diyenler var. Bir kac yil once elazigda "egitim" adi altinda pimi cekilmis el bombasini acemi er'in eline verip onu ve yanindakileri oldurmediler mi ? Askerlik boyle boktan bir yer iste. Kacaktim artik tecilliyim. Hic bi zaman gitmeyi dusunmedim. Ne giderim ne de para veririm.
-
Kaçaklıktan nasıl tecilli oldun hocam anlatırmısın :)
Yani benim durumumu açıklayayım kısaca 26 yasındayım 1 sefer tecilimi bozuk işlemlerimi yaptırdım ama muayene olmadım ve ozel sebeplerden dolayı gitmedim askere, suanda tecil ettirmek istiyorum bunun yolu nedir şuandada tırsıyorum açıkcası şubeye gitmeye bilen biri yönlendirebilirse cok iyi olur?
AsortiC tarafından 31/Eki/13 11:09 tarihinde düzenlenmiştir -
askerlik 12 aya düşünce açığı kapatmak için asker kaçaklarını toplayacak iqtidar :)))
yahu insan önceden haber verir..örneğin GSS için uyarmışlardı.. test yapmayanlar ceza yiyecek diye...
diyin ki 1 yıl içinde yoklamaya gelmeyenler bu listedeki para cezasına çarptırılacaklar
bunların yaptığı iş çarık sıkmak bence
-
Asker açığımı var ya? sanki savaştayız da cepheye asker yetmiyor.
Bütçede açık vardır birilerine geçirmeleri lazım işte
-
:D gbt ye düşücek diyorlar ozaman hakketen siki tutar bu kaçaklar :D
Gitmek istemeyen gitmesin tabide gidenlerede bu gitmeyenler at siki gözüyle bakmasın sizin kafa yapınız haricindede insanlar var unutmayın
srsr_mnyk tarafından 31/Eki/13 11:50 tarihinde düzenlenmiştir
Bazı insanalr kötüyü önce yapmayı sever bazılarıda ölene kadar kaçmaya çalışır ondan -
15 ay aynı kamuflaj, aynı eğitim, nöbetçi götür gel yat kalk git gel. Sonra? Aha bu Tezkere. Eee? Uğurlar ola. Sağol...