Askerde Dövme Sorunu
-
yaptırmayın askerliğiniz bitsin ondan sonra yaptırın ne olacağı belli olmaz bu biraz şuna benziyor
lise yada ilk okul okuduğunuzu düşünün yada okuyanlar bilir
okula beyaz ayakkabı ile gidersiniz yarısı size bağırır eve yollar
renkli bi ayakkabı ile gidersiniz azar işitirsiniz %90 eve yollanırsınız
siyah bi ayakkabı giyersiniz sıradan geçersiniz çaktırmadan sınıfta kimse bişi demez ama gelir en gıcık hoca size 2 saat bağırır
azarlar
nereye düşeceğiniz kimlerin eline düşeceğinize bağlı bişi o yüzden siz siz olun dövme yi asker sonrasına bırakın
not yukarda yazdıklarım kundura dışındaki ayakkabılar için geçerlidir bizim okulda (turizm lisesi ) kundura giymeyeni ya dövüolardı yada eve yolluolardı
-
2 Adet dövmem var.. Valla çavuş talimgaha da gittim peşine alay karargahında s-2 yazıcısı da oldum cavuş da oldum.. Takmayın kafanızı yok öyle bişey
-
Benim karşıma gelirseniz dövmeyle :D ugraştırırım diyim
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------
ben 15 ay sorunsuz ASKERLİK yapacağım diyorsan hiç tavsiye etmem.. :)
dövme yaptırıp çavuş talimgahtan atılarak 15 ay er olarak ben iyi bulaşık yıkarım dersen bence sağ koluna vileda temizlik bezi, sol kolunada tabak dövmesi yaptır derim :))
-----------------------------ahahahahahahahahahahahahahahah :D:D:D:D:D:D
mükeemmel :D
-
ıster ataturkun dovmesnı yaptırın ıster genel kurmay baskanlarının hepsının ısmını yazdırın farketmez orası askerıye şakası yok adamı ......... küfür yasak olmasa
-
fivestar bunu yazdı:
Benim karşıma gelirseniz dövmeyle :D ugraştırırım diyim
-----------------------------Gomtan mısın ki?
-
Psikolojik Denge Merkezinde Kişilik Bızukluğu Adı Altında Erbas Defterine Not Düserler Usta Birliğine Gittiginde Nerde Boktan İş Var Hepsini Sana Yaptırırlar
A.q Suratımızda İki Tane Çizik Var Diye Anıtkabire Göndermediler
-
tri bunu yazdı:
bu ne diye en fazla döverler söverler alışırsın:)
-----------------------------La adamın sol kolunda Atatürk imzası dovmesi varmış bune diyebilirlermi ? bunun için dovebilirlermi ?
Atatürk imzası Ay Yıldız falansa dostum bişey diyemezler kafanı yorma niye ay yıldız yaptırdın atatürk imzası yaptırdın koluna dicek halleri yok ya ...
-
hiç belli olmas mantığın bittiği yerde askerlik başlar
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------mobydick64 bunu yazdı:
ben 15 ay sorunsuz ASKERLİK yapacağım diyorsan hiç tavsiye etmem.. :)
dövme yaptırıp çavuş talimgahtan atılarak 15 ay er olarak ben iyi bulaşık yıkarım dersen bence sağ koluna vileda temizlik bezi, sol kolunada tabak dövmesi yaptır derim :))
-----------------------------ahahahahahahahahahahahahahahah :D:D:D:D:D:D
mükeemmel :D
-----------------------------Böyle birşey olmaz.
Her çavuş talimgahı aynı sonuçları göstermez. Sonuç olarak çavuş talimgahına kurs eri olarak düştüğünde göreceğin ilgi-ilgisizlik yada yiyeceğin kötek oradaki çavuşların ve en başta bölük çavuşunun davranışlarına,yönetimine göre değişir.
Aşırı devrecilik olan bir yerde rahat edemezsin. Ve devrecilik oto bölüklerinde standart olarak vardır.
Kara-Hava-Jandarma Deniz arasında uçurum vardır.
Dövme yaptırdın diye seni kesecek halleri yok. Askeriyede RDM PRDM gibi danışmanlık merkezleri var. Psikolojin sağlamsa zaten seni gereken yere yönlendirirler.
Askerlik hakkında yapılan yorumlara çok aldırmadan yapın gelin askerliğinizi.
Dua edin bölük çavuşunuz iyi adaletli bir adam olsun. Benim bir üst devrem Bölük Çavuşu iken kaç kere esrar çekerken yakalayıp birşey yapamadığımı bilirim.Eğer bir bölükte de bölük çavuşu bunu yapıyorsa o bölük komple vukuat olur.
Sıra bana geldiğinde ben kendi sistemimi oturttum tezkere alacağım gün Alay Komutanının oğlum gitme dediğini biliyorum.
Her yerde durum farklı.