Askerde Dövme Sorunu
-
Sonuç
yiyeceğin posta sayısı bölgeye göre değişiklik göstermekle birlikte hazırda yaptıranlar dursun
yaptırmayanlar ise ertelesin
yoksa kimse birşey diyemez biri çıkar der götümde başım da dövme var bişi demediler
diğeri der bi kaşım çekik dövdüler
Türkiye burası nasıl doğusu batısı farklı asker de de öyle her yer farklı muamele
-
Benim abimin her iki koluda dövme dolu ama askerde bişi dememişler :)
-
Genele bakildiginda bir sey olmadigi görünmekte ancak, kisinin ruh hali ile diger postlarda da belirtildigi üzere
RDM, PRDM denen bölümlerde bu tip kisilere yönelik muayeneler var. Tabiki dövmeye her sahip olanda ruh hastaliklari olacak diye de bir sey yok.
yine genelleme yapilacak olursa, Askerlikte dövmenin bir sakincasi yok, ancak cok gözüken bir yerde ise ve sürekli komutanlarin gözüne carpar ise
sana karsi farkli bir bakis acisi sergilenebilir.
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Benim abimin her iki koluda dövme dolu ama askerde bişi dememişler :)
-----------------------------abinin sana pembe yalanlar atma ıhtımalı yokmu :|
-
imqaan bunu yazdı:
-----------------------------fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Benim karşıma gelirseniz dövmeyle :D ugraştırırım diyim
-----------------------------Gomtan mısın ki?
-----------------------------evet
-
ben sormuştum bi abiye kimisi sorun etmez ama pisikopata denk gelirsen sikerler demişti :D
-
normalde kimsenin biişi demeye hakkı yok...ama gittigin yerdeki rütbelilerin insiyatifi dogrultusunda sorun olabilir.bende kasımda askerim ve 3 tane dövmem var gitmeden önce yine yaptırcam bişi demeye hakları yok ayrıca umrumda bile değil :) en fazla döver cokda tıın :/
-
ne biçim bi ülkede yaşıyoruz dimi.. adam kendi vücuduna dövme yaptırıyo rahatsız olmuyo .. elin adamı geliyo niye dövme yaptırdın diye fırça atma dövme sövme hakkına sahip oluyo.. nasıl kabullenebiliyoruz hiç anlamıs deilim..
-
askerlik hakkında bilinmesi gereken şu : askerlik komutanda biter. Ama dövme konusunda yapacak bişeyleri yok, çıkaracaz kolundan diye uğraşacak halleri olmadığına göre bir iki laf ederler belki en fazla yada umursamaz geçerler , sırtında fln ise zaten kimse görmez bile.