Askere Gidiyorum Bisi Diyormusunuz
-
Eğitim Birliği3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR
Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 21 İNCİ MÜHT.BL. / KAYSERİ MELİKGAZİ / KAYSERi
StatüKISA_DÖNEM ERSınıfBAKIM
kayseriyle ilgili pek bişi bilmiyorum
varmı tavsiyesi görüşü,tecrübesi,birşey söylemek isteyen
-
Allah sabır versin hocam :P
-
bb
-
yolun acik olsun kayseri soguk olur ona gore hazirlikli git gecen yil ankaraya tasibdim yoksa yardimci olurdum kayserili muritler var bulusma yapabilirsiniz ilkini ben yapmistim 3 kisi ile.
-
Hayırlı teskereler kardeş
-
Hayırlı tezkereler hocam
-
gitmeden sorayım. kimya mühendisleri de kimyagerler gibi analiz-sentez dersleri alıyorlar mı ? kimya mühendisi olsam kimyasal sentez yapabilirmiyim hocam ?
-
hadi bakalım ilimunati den sonra sende gidiyorsun demek.
hayırlı teskereler kardeş.
-
BeyinAdam bunu yazdı
gitmeden sorayım. kimya mühendisleri de kimyagerler gibi analiz-sentez dersleri alıyorlar mı ? kimya mühendisi olsam kimyasal sentez yapabilirmiyim hocam ?
senin dedigin şeyler organikle alakalı.organik kimya dersleri ortaktır , sentez yaparsın.tabi bu kendini geliştirmenle alakalı bir durum.merak edip araştirsan hersey mümkün.
okuldan kalma hocamın bir lafını soliyim ''kimyagerler bilim için kimya mühendisleri para için çalışır'' mış.
bu arada herkese iyi dileklerinden dolayı tesekkür ediyorum -
ilçe jandarma mı şimdi pek anlamadım dediğin yeri hocam ama 21 ile ilgili birşeyler hatırlıyorum burda eğer buraysa aynı semtteyiz 100 metre ilerimdesin :D
-
umitomas bunu yazdı
ilçe jandarma mı şimdi pek anlamadım dediğin yeri hocam ama 21 ile ilgili birşeyler hatırlıyorum burda eğer buraysa aynı semtteyiz 100 metre ilerimdesin :D
merkezmi ? kışın sogukmu? vsvs
biraz bilgi versen aslında fena olmaz.internette pek bişi yazmamışlar kayseriyle alakalı