folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gidiyorum Bisi Diyormusunuz

Askere Gidiyorum Bisi Diyormusunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı

Eğitim Birliği3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR

Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 21 İNCİ MÜHT.BL. / KAYSERİ MELİKGAZİ / KAYSERi

StatüKISA_DÖNEM ER

SınıfBAKIM

kayseriyle ilgili pek bişi bilmiyorum

varmı tavsiyesi görüşü,tecrübesi,birşey söylemek isteyen 

kayseri kısın soguk olur. buz gibi kıcın donar.sükret ki zincidereye düsmemissin.. orası gezici birlik yani direk dogu demek oluyor..

kayseri ye geldinde yarcımcı olurum mürdi kardesim simdiden hayırlı teskereler..

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umitomas
    umitomas's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı
    umitomas bunu yazdı

ilçe jandarma mı şimdi pek anlamadım dediğin yeri hocam ama 21 ile ilgili birşeyler hatırlıyorum burda eğer buraysa aynı semtteyiz 100 metre ilerimdesin :D

merkezmi ? kışın sogukmu? vsvs

biraz bilgi versen aslında fena olmaz.internette pek bişi yazmamışlar kayseriyle alakalı

evet merkezde.

hocam kışı çok soğuk yazıda çok sıcak olan bi şehir. kış geliyor malum sağlam gelmeni tavsiye ederim :) izine çıktığında insanlarına pek alışamayabilirsin belki yeri gelir çok yobazı çıkar karşına yeri gelir en medeniyetlisi karışıktır insanları her türden vardır yani.

birde çarşıda gezerken flan hatıra fotoğrafı flan çekelim diye fotoğrafçılar hemen yapışır yakana adamlar tipden anlıyor asker olduğunu :D

yardıma ihtiyacım olduğunda iletişim kurabiliriz kardeşim sıkıntı yok.

edit: benden büyük olduğun malum abi diyecektim :)

umitomas tarafından 25/Eki/13 16:54 tarihinde düzenlenmiştir

Ben mi? Karakalemle çizilmiş gökkuşağı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    umitomas bunu yazdı
    tranceport bunu yazdı
    umitomas bunu yazdı

ilçe jandarma mı şimdi pek anlamadım dediğin yeri hocam ama 21 ile ilgili birşeyler hatırlıyorum burda eğer buraysa aynı semtteyiz 100 metre ilerimdesin :D

biraz bilgi versen aslında fena olmaz.internette pek bişi yazmamışlar kayseriyle alakalı

evet merkezde.

hocam kışı çok soğuk yazıda çok sıcak olan bi şehir. kış geliyor malum sağlam gelmeni tavsiye ederim :) izine çıktığında insanlarına pek alışamayabilirsin belki yeri gelir çok yobazı çıkar karşına yeri gelir en medeniyetlisi karışıktır insanları her türden vardır yani.

birde çarşıda gezerken flan hatıra fotoğrafı flan çekelim diye fotoğrafçılar hemen yapışır yakana adamlar tipden anlıyor asker olduğunu :D

4 ay felan kalıcam oda zaten kışa denk geliyor .)

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı

Eğitim Birliği3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR

Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 21 İNCİ MÜHT.BL. / KAYSERİ MELİKGAZİ / KAYSERi

StatüKISA_DÖNEM ER

SınıfBAKIM

Bakım birliği :) Ne yap ne et, kendini levazım bölüğüne aldır :)
    25 gün banyo yapmayınca, devrelerin  leş gibi kokarken, sıcak sıcak banyonu yaparsın hergün :)

Ah ulan ahhh :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umitomas
    umitomas's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı
    umitomas bunu yazdı
    tranceport bunu yazdı
    umitomas bunu yazdı

evet merkezde.

4 ay felan kalıcam oda zaten kışa denk geliyor .)

aynen şans işte :D 

Ben mi? Karakalemle çizilmiş gökkuşağı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı
    tranceport bunu yazdı

StatüKISA_DÖNEM ER

SınıfBAKIM

Bakım birliği :) Ne yap ne et, kendini levazım bölüğüne aldır :)
    25 gün banyo yapmayınca, devrelerin  leş gibi kokarken, sıcak sıcak banyonu yaparsın hergün :)

Ah ulan ahhh :)

levazım bölüğü nedir hocam :)) komik oluyo ama pek bişi bilmiyorum.birde nasıl aldırabilirim 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

gitmeden sorayım. kimya mühendisleri de kimyagerler gibi analiz-sentez dersleri alıyorlar mı ? kimya mühendisi olsam kimyasal sentez yapabilirmiyim hocam ?

senin dedigin şeyler organikle alakalı.organik kimya dersleri ortaktır , sentez yaparsın.tabi bu kendini geliştirmenle alakalı bir durum.merak edip araştirsan hersey mümkün.

okuldan kalma hocamın bir lafını soliyim ''kimyagerler bilim için kimya mühendisleri para için çalışır'' mış.

bu arada herkese iyi dileklerinden dolayı tesekkür ediyorum 

evet bilim için ama onlar da iş bulamayınca amaçları paraya dönüşüyor. iş imkanı verilse kim bilir ülkemizden kaç kimyager nobel ödülü alıp kaçı dünyaca ünlü bilim insanları arasına girerdi..

kayseri kışın bayağı soğuk olur, insanları cana yakındır. kayserili değilim ama arkadaşlarımdan biliyorum çok cana yakın oluyorlar. 

hayırlı teskereler, sağ salim gider gelirsin inşallah..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    tranceport bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

gitmeden sorayım. kimya mühendisleri de kimyagerler gibi analiz-sentez dersleri alıyorlar mı ? kimya mühendisi olsam kimyasal sentez yapabilirmiyim hocam ?

senin dedigin şeyler organikle alakalı.organik kimya dersleri ortaktır , sentez yaparsın.tabi bu kendini geliştirmenle alakalı bir durum.merak edip araştirsan hersey mümkün.

okuldan kalma hocamın bir lafını soliyim ''kimyagerler bilim için kimya mühendisleri para için çalışır'' mış.

bu arada herkese iyi dileklerinden dolayı tesekkür ediyorum 

evet bilim için ama onlar da iş bulamayınca amaçları paraya dönüşüyor. iş imkanı verilse kim bilir ülkemizden kaç kimyager nobel ödülü alıp kaçı dünyaca ünlü bilim insanları arasına girerdi..

kayseri kışın bayağı soğuk olur, insanları cana yakındır. kayserili değilim ama arkadaşlarımdan biliyorum çok cana yakın oluyorlar. 

hayırlı teskereler, sağ salim gider gelirsin inşallah..

hocam yuksek yap arastırma görevlısı felan akademisyen olarak takıl.arastırma yap çözülecek cok şey var para götürmemek içten değil.tabı bıraz meyilli olman gerek.okulun imkanlarıyla  pek cok sey yapabilirsin.imkan felan bahane üretme

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Hayırlı teskereler.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hayırlı teskereler hocam. kazasız belasız inş. 

Living Death
Toplam Hit: 3680 Toplam Mesaj: 30