Askere Gidiyorum Bisi Diyormusunuz
-
tranceport bunu yazdı
Eğitim Birliği3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR
Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 21 İNCİ MÜHT.BL. / KAYSERİ MELİKGAZİ / KAYSERi
StatüKISA_DÖNEM ERSınıfBAKIM
kayseriyle ilgili pek bişi bilmiyorum
varmı tavsiyesi görüşü,tecrübesi,birşey söylemek isteyen
kayseri kısın soguk olur. buz gibi kıcın donar.sükret ki zincidereye düsmemissin.. orası gezici birlik yani direk dogu demek oluyor..
kayseri ye geldinde yarcımcı olurum mürdi kardesim simdiden hayırlı teskereler..
-
tranceport bunu yazdıumitomas bunu yazdı
ilçe jandarma mı şimdi pek anlamadım dediğin yeri hocam ama 21 ile ilgili birşeyler hatırlıyorum burda eğer buraysa aynı semtteyiz 100 metre ilerimdesin :D
merkezmi ? kışın sogukmu? vsvs
biraz bilgi versen aslında fena olmaz.internette pek bişi yazmamışlar kayseriyle alakalı
evet merkezde.
hocam kışı çok soğuk yazıda çok sıcak olan bi şehir. kış geliyor malum sağlam gelmeni tavsiye ederim :) izine çıktığında insanlarına pek alışamayabilirsin belki yeri gelir çok yobazı çıkar karşına yeri gelir en medeniyetlisi karışıktır insanları her türden vardır yani.
birde çarşıda gezerken flan hatıra fotoğrafı flan çekelim diye fotoğrafçılar hemen yapışır yakana adamlar tipden anlıyor asker olduğunu :D
yardıma ihtiyacım olduğunda iletişim kurabiliriz kardeşim sıkıntı yok.
edit: benden büyük olduğun malum abi diyecektim :)
umitomas tarafından 25/Eki/13 16:54 tarihinde düzenlenmiştir -
umitomas bunu yazdıtranceport bunu yazdıumitomas bunu yazdı
ilçe jandarma mı şimdi pek anlamadım dediğin yeri hocam ama 21 ile ilgili birşeyler hatırlıyorum burda eğer buraysa aynı semtteyiz 100 metre ilerimdesin :D
biraz bilgi versen aslında fena olmaz.internette pek bişi yazmamışlar kayseriyle alakalı
evet merkezde.
hocam kışı çok soğuk yazıda çok sıcak olan bi şehir. kış geliyor malum sağlam gelmeni tavsiye ederim :) izine çıktığında insanlarına pek alışamayabilirsin belki yeri gelir çok yobazı çıkar karşına yeri gelir en medeniyetlisi karışıktır insanları her türden vardır yani.
birde çarşıda gezerken flan hatıra fotoğrafı flan çekelim diye fotoğrafçılar hemen yapışır yakana adamlar tipden anlıyor asker olduğunu :D
4 ay felan kalıcam oda zaten kışa denk geliyor .)
-
tranceport bunu yazdı
Eğitim Birliği3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR
Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 21 İNCİ MÜHT.BL. / KAYSERİ MELİKGAZİ / KAYSERi
Bakım birliği :) Ne yap ne et, kendini levazım bölüğüne aldır :)
25 gün banyo yapmayınca, devrelerin leş gibi kokarken, sıcak sıcak banyonu yaparsın hergün :)
Ah ulan ahhh :) -
tranceport bunu yazdıumitomas bunu yazdıtranceport bunu yazdıumitomas bunu yazdı
evet merkezde.
4 ay felan kalıcam oda zaten kışa denk geliyor .)
aynen şans işte :D
-
C_e_Z_a bunu yazdıtranceport bunu yazdı
Bakım birliği :) Ne yap ne et, kendini levazım bölüğüne aldır :)
25 gün banyo yapmayınca, devrelerin leş gibi kokarken, sıcak sıcak banyonu yaparsın hergün :)
Ah ulan ahhh :)levazım bölüğü nedir hocam :)) komik oluyo ama pek bişi bilmiyorum.birde nasıl aldırabilirim
-
tranceport bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
gitmeden sorayım. kimya mühendisleri de kimyagerler gibi analiz-sentez dersleri alıyorlar mı ? kimya mühendisi olsam kimyasal sentez yapabilirmiyim hocam ?
senin dedigin şeyler organikle alakalı.organik kimya dersleri ortaktır , sentez yaparsın.tabi bu kendini geliştirmenle alakalı bir durum.merak edip araştirsan hersey mümkün.
okuldan kalma hocamın bir lafını soliyim ''kimyagerler bilim için kimya mühendisleri para için çalışır'' mış.
bu arada herkese iyi dileklerinden dolayı tesekkür ediyorumevet bilim için ama onlar da iş bulamayınca amaçları paraya dönüşüyor. iş imkanı verilse kim bilir ülkemizden kaç kimyager nobel ödülü alıp kaçı dünyaca ünlü bilim insanları arasına girerdi..
kayseri kışın bayağı soğuk olur, insanları cana yakındır. kayserili değilim ama arkadaşlarımdan biliyorum çok cana yakın oluyorlar.
hayırlı teskereler, sağ salim gider gelirsin inşallah..
-
BeyinAdam bunu yazdıtranceport bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
gitmeden sorayım. kimya mühendisleri de kimyagerler gibi analiz-sentez dersleri alıyorlar mı ? kimya mühendisi olsam kimyasal sentez yapabilirmiyim hocam ?
senin dedigin şeyler organikle alakalı.organik kimya dersleri ortaktır , sentez yaparsın.tabi bu kendini geliştirmenle alakalı bir durum.merak edip araştirsan hersey mümkün.
okuldan kalma hocamın bir lafını soliyim ''kimyagerler bilim için kimya mühendisleri para için çalışır'' mış.
bu arada herkese iyi dileklerinden dolayı tesekkür ediyorumevet bilim için ama onlar da iş bulamayınca amaçları paraya dönüşüyor. iş imkanı verilse kim bilir ülkemizden kaç kimyager nobel ödülü alıp kaçı dünyaca ünlü bilim insanları arasına girerdi..
kayseri kışın bayağı soğuk olur, insanları cana yakındır. kayserili değilim ama arkadaşlarımdan biliyorum çok cana yakın oluyorlar.
hayırlı teskereler, sağ salim gider gelirsin inşallah..
hocam yuksek yap arastırma görevlısı felan akademisyen olarak takıl.arastırma yap çözülecek cok şey var para götürmemek içten değil.tabı bıraz meyilli olman gerek.okulun imkanlarıyla pek cok sey yapabilirsin.imkan felan bahane üretme
-
Hayırlı teskereler.
-
hayırlı teskereler hocam. kazasız belasız inş.