Askere Gidiyorum, Hakkınızı Helal Edin Dostlar [Geldim]
-
Ya kendi müşterilerim var ve sürekli destek veriyorum. Projeler de büyük projeler. Bu askerlik süre zarfında sistem patlar diye bir taraflarım bir taraflarıma kaçıyor. Telefon götürsem android yeminle kod yazarım yani teamviewer felan ayarlar oraya bağlanır bir şeyler yaparım ama yok. Bu konuda tavsiyeleriniz neler olur? Askerliği ödedim Aralık ayınca kuralar çekilecek.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Ya kendi müşterilerim var ve sürekli destek veriyorum. Projeler de büyük projeler. Bu askerlik süre zarfında sistem patlar diye bir taraflarım bir taraflarıma kaçıyor. Telefon götürsem android yeminle kod yazarım yani teamviewer felan ayarlar oraya bağlanır bir şeyler yaparım ama yok. Bu konuda tavsiyeleriniz neler olur? Askerliği ödedim Aralık ayınca kuralar çekilecek.
devret/islet mantigiyla sey yap, komisyon ver birilerine
-
Hoşgeldin
Kaç kilo gittin kaç kilo geldin onu söyle :)
jargonphp tarafından 17/Haz/21 17:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hoşgeldin hacı :) nasıl geçti askerlik :)
-
Herkese teşekkürler iyi niyettlerinizden dolayı :D
mkyb bunu yazdıHoşgeldin, telefon işini ne yaptın?
Telefon işi için babamın telefonunu aldım yanıma, eski nokia xpressMusic. Android götürmeye yemedi ama keşke götürseydim, adam önümde cebinde soktu tetlefonu, 1 ay insttagram youtube takıldı, fotomuzu falan çekti ailemizle görüntülü konuştuk :D
MhmdAlmz bunu yazdıYa kendi müşterilerim var ve sürekli destek veriyorum. Projeler de büyük projeler. Bu askerlik süre zarfında sistem patlar diye bir taraflarım bir taraflarıma kaçıyor. Telefon götürsem android yeminle kod yazarım yani teamviewer felan ayarlar oraya bağlanır bir şeyler yaparım ama yok. Bu konuda tavsiyeleriniz neler olur? Askerliği ödedim Aralık ayınca kuralar çekilecek.
Hocam direk çalışan taktik veriyorum. Gitttiğin gibi çavuşlara yavşa, 1 hafta sonra ailen senin tetlefonu çavuşa kargolasın, çavuşa 100 lira ateşle, askeriyede tetlefonun olsun. Bu şekilde sokmuşlar bir tepe telefon, çavuşlar şerefsiz ve bu tarz konularda destek veriyorlar yada gittiğinb yerde komutan ttanıdık vs varsa aynı kargo olayını komutana yaptırt.
jargonphp bunu yazdıHoşgeldin
Kaç kilo gittin kaç kilo geldin onu söyle :)
Teşekkürler hocam.
96 kilogramdım gittiğimde, 95.7kg olarak geldim geri :D
NighT_JudGe bunu yazdıhoşgeldin hacı :) nasıl geçti askerlik :)
Hoşbuldum :D
Askerlik eğlenceliydi, son gece güreş yaptık çocuklarla birisi ters hareket yaptı diye düştük yere, ranzaya çarpıp kenarı yamuldu ranzanın, orada ya yazdım Cüneyt vs Berke hatırasıdır diye :D
Bunun dışında koğuşlar 7/24 açıktı, gece nöbette canım kola istedi diye çavuşa diyip otomattan(bina dışında) kola almıştım, çok kasmadılar o konuda ama içtima vs sıkıntıydı, o adam bulunana kadar bekliyordur. Zatetn daha önce de belirttim, bayağı bekledik amaçsızca.
-
Hacım gidişin ayrı gelişin ayrı komik canın mı sıkılıyor konuşmaya mı ihtiyacın var?
Bir yıl yaptım bana böyle karşılama töreni düzenlenmedi uğruna giderken paragraflar yazmadım gelince anı anlatmadım yahu 15 günlük bir şeyi ne ara dolu dolu yaşadın da anı biriktirdin de paragraflar yazıyorsun :D
-
aynı yerde 1 ay askerlik yaptım acemi döneminde.
Usta birliğinde ise 5 ay başka bir yerdeydim.
Şöyle söyleyeyim, Kütahya'da geçen her günüm, usta birliğimdeki 5 aya bedeldi. Öyle yerin ben ta amk !
Hiç sevmemiştim, halen sevmiyorum. Her açıdan sıkıntılı bir yer..
-
DrKeworks bunu yazdı
aynı yerde 1 ay askerlik yaptım acemi döneminde.
Usta birliğinde ise 5 ay başka bir yerdeydim.
Şöyle söyleyeyim, Kütahya'da geçen her günüm, usta birliğimdeki 5 aya bedeldi. Öyle yerin ben ta amk !
Hiç sevmemiştim, halen sevmiyorum. Her açıdan sıkıntılı bir yer..
+1