Askeri Disiplin Suçları Adli Sicil Kaydına İşler Mi ?
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
disiplin mahkemesi sucu sivile yansımaz.sivile yansıması için yaptıgın sucun tck da belirtilmesi lazım senin suçun askeri bir suctur hiç bi şekilde sivile yansımaz.
evet sordumda komutanda öyle dedi sivilde cep telefonu kullanmak yasakmı yook dedi o yüzden merak etme dedi -
Son aylarda meclis bünyesinde kanun önergesinde resmileştirildi.Cep telefonu disiplin suçu sayılıyor.
Disiplin cezaları sadece askerliğini yaptığın sürece işler. Sivil oldun mu bu iş bitmiştir. Geçmiş olsun. Yırttın
-
hacı ben askerde yazıcıydım bölük komutanı cep telefonu yakalatanları mahkemede temyiz istemeyin diodu yani sivilde cezanızı yatarsanız işler diodu ama askeri cezaevinde yatarsan işlemez diodu ben onun yalancısıyım :)
-
ben emre itaatsizlikten 3gün hapis yedim (askerliğimi 10 sene önce yapmıştım) geçen sene lazım oldu gbt'ye bakmıştım bişi yok :)
-
21 günden sonrası silinmemek üzere girer...
-
Mahkemem bugün oldu sonuçlandı 10 gün uzatma + 10 gün disiplinde hapis cezası gacırt diye girdi a.k
-
polis gpt sinde çıkmaz. ancak şuandan itibaren 4 kuşak boyunca ve 1.2. ve 3. dereceden akrabalarına kadar aralarında çocukları askeri okul yada polis koljeine girmeye kalktığında önüne çıkacak ve elenme sebebi olacak.
-
SeRDaR bunu yazdı:
Mahkemem bugün oldu sonuçlandı 10 gün uzatma + 10 gün disiplinde hapis cezası gacırt diye girdi a.k
-----------------------------İyi bari discoda arkadaşların var, artı o kadar ağır değilmiş.
Kendim 1 askeri discoya teslim ettim kapıda, arkamı dönmemle adama jobla dalmaları bir oldu. Ne oluyoruz dedim be :)
-
SeRDaR bunu yazdı:
asker abi gecmis olsun ama hakketen gacrt olmus... fena koyuyor 10 deil 2 bile kafan rahat olsun askeriyede askeriyede kalir...benim askeriyede doldurdugum dosya isleseydi takibe alinsaydi simdi ya istihbarataydim yada askeriyede kalirdim...o duvarin ardina gectinmi o hakki yesilleri giydinmi beyin notr oluyor askeriye mantigi iste..gecmis olsun dicem gecmemis...hayirli tezkereler...
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Paşadan filan mı torbillisin sen bu saat te nasıl giriyorsun nete askeriyeden,