folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Askeri Disiplin Suçları Adli Sicil Kaydına İşler Mi ?

Askeri Disiplin Suçları Adli Sicil Kaydına İşler Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

disiplin mahkemesi suçu sivile yansımaz.Sivile yansıması için yaptığın suçun türk ceza kanununda belirtilmesi lazım senin suçun askeri bir suçtur hiç bi şekilde sivile yansımaz. Askeri Liseler ve Harp okullarında bu böyle. 21.ve 22. maddelerde  yazıyordu.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bizim ordakileri 15 gün ceza evine koyuyolardı

elinin altında net var hala daha ceple çükle uğraşıyosun a.q

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

kurallarda değişmiş, bizim zamanımızda yüzbaşının insiyatifindeydi. mahkemeye vermeden 14 gün kendi insiyatifiyle(iç hizmetleri kanununun verdiği insiyatif) mamağa gönderirdi askerlikde uzamazdı. şimdi bir sürü kişi askerliğim uzadı diye veryansın ediyor. ,

bu arada bizde birisi mahkemeye verildimi askerlik şubesine de evrak gönderirdik ama oradan sicile yansıyormuydu yansımıyormuydu bilmem.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:
    -----------------------------

kurallarda değişmiş, bizim zamanımızda yüzbaşının insiyatifindeydi. mahkemeye vermeden 14 gün kendi insiyatifiyle(iç hizmetleri kanununun verdiği insiyatif) mamağa gönderirdi askerlikde uzamazdı. şimdi bir sürü kişi askerliğim uzadı diye veryansın ediyor. ,

bu arada bizde birisi mahkemeye verildimi askerlik şubesine de evrak gönderirdik ama oradan sicile yansıyormuydu yansımıyormuydu bilmem.

yan sınıftaki arkadaşa yapacaklardı onu sonra gitti albaya dedi adam dumur oldu

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

askeri disiplin kurallarında olanlar geçmez. ama sivil ayattada olabilecek şeylerse geçer diye biliyorum. mesela adam öldürme, hırsızlık v.s.. ama askerde telefondan yakalanmışsın, bunun sivilde bi geçerliliği yok. ondan rahat ol derim ben.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Olay mahkemelik olduktan sonra senin askerliğin bitene kadar dava devam eder.

Bittikten sonra ceza yersin.

Çağırırlar onu yatarsın.

Sonra hiç bi suçun olmamış gibi normal hayatına devam edersin.

Tecrübeyle sabittir.

Her halükarda yattığın süreyi askerlikten saymamaları gibi durum var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

sicilim temiz askerde 4 kere diskoya girdim tabi hergün partizane yapıyorduk 15 aylık askerlik 16,5 aylık olarak yaptım görevli cavuşa darp kavga emre itaatsizlik aama sicilim temizdi

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

sicilim temiz askerde 4 kere diskoya girdim tabi hergün partizane yapıyorduk 15 aylık askerlik 16,5 aylık olarak yaptım görevli cavuşa darp kavga emre itaatsizlik aama sicilim temizdi

banada teşekkür belgesi verdiler :) pedere göndermişler disiplinli azimli çalışmalarından dolayı felan filan :)

her gittiğim yerde almazsam olmaz :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Foxxxxxx bunu yazdı:

banada teşekkür belgesi verdiler :) pedere göndermişler disiplinli azimli çalışmalarından dolayı felan filan :)

her gittiğim yerde almazsam olmaz :D

banada 2 teşekkür 1 üstün hizmet verdiler neye yarıyorki...

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
Toplam Hit: 9777 Toplam Mesaj: 32