Askeri Film İstek
-
Fury, (2, dünya savaşı brad pit) yahudi ve hitler.
inglourious basterds (2, dünya. brad pit) yahudi hitler.
Er Ryanı Kurtarmak,
World War Z,
İron Sky (fantastik hitler ayın öbür yüzünde falan. eğlencelidir biraz da)
Valkry (öle bişiydi. tom kurus)
Jack reacher (macera, ajan)
-
Der Untergang - Downfall - Çöküş
Enemy at the Gates
-
My Way
Tek geçerim :) -
husnuweb bunu yazdı
full metal jacket hocam.
efsanedir :D
efsaneki ne efsane
good morning vietnam diye bagıran bir dayının filmi vardı. texas katliamındaki şerifi öldürüp yerine geçen arza dayı oynuyordu komutan rolünde imdb si de iyidi baya güzeldi oda
-
NaZi_ bunu yazdı
@Nazi_ ya sen önceki listelerinin devamını yapacaktın ya. Bu adamın daha önce paylaştığı film listelerine bakmayan-izlemeyen varsa bakmanızı tavsiye ederim, ilginç ve keyifli bir film tad anlayışı var ya da anlayışımız uyuşuyor :) siz yine de bu adamın önerdiklerini izleyin, pişman olmazsınız.
-
-
Dağ 2'ye giden var mı bu arada? Nasıldı film?
-
Bende not edeyim de izlerim.
-
cohndoe bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
@Nazi_ ya sen önceki listelerinin devamını yapacaktın ya. Bu adamın daha önce paylaştığı film listelerine bakmayan-izlemeyen varsa bakmanızı tavsiye ederim, ilginç ve keyifli bir film tad anlayışı var ya da anlayışımız uyuşuyor :) siz yine de bu adamın önerdiklerini izleyin, pişman olmazsınız.
Sözüm var yapıcam hocam.
2. listeden sonraki boşlukta hayatımda neler oldu bir bilsen...
Kendimi toparlayıp 3. bir liste derlediğimde paslaşırız. ;) -
NaZi_ bunu yazdıcohndoe bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Sözüm var yapıcam hocam.
2. listeden sonraki boşlukta hayatımda neler oldu bir bilsen...
Kendimi toparlayıp 3. bir liste derlediğimde paslaşırız. ;)Sözün var Valla beklemedeyiz:) Yada en azından paslaşalım sen ilginç bulduklarını özelden filan yaz dostum. Sinemayla üst düzey ilgili oldum hep ve beni bu kadar ters köşeye yatıran, hiç duymadığım bilmediğim filmleri ortaya koyan başka listeler olmamıştı daha önce.