Askeri Film İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    zeyrekli bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    cohndoe bunu yazdı

@Nazi_ ya sen önceki listelerinin devamını yapacaktın ya. Bu adamın daha önce paylaştığı film listelerine bakmayan-izlemeyen varsa bakmanızı tavsiye ederim, ilginç ve keyifli bir film tad anlayışı var ya da anlayışımız uyuşuyor :) siz yine de bu adamın önerdiklerini izleyin, pişman olmazsınız.

Sözüm var yapıcam hocam.

2. listeden sonraki boşlukta hayatımda neler oldu bir bilsen...

Kendimi toparlayıp 3. bir liste derlediğimde paslaşırız. ;)

Sözün var Valla beklemedeyiz:) Yada en azından paslaşalım sen ilginç bulduklarını özelden filan yaz dostum. Sinemayla üst düzey ilgili oldum hep ve beni bu kadar ters köşeye yatıran, hiç duymadığım bilmediğim filmleri ortaya koyan başka listeler olmamıştı daha önce.

Dönüp bakınca o filmler ağzında kadifemsi bir tat bırakıyor dimi ? Sanki film izlemiyorsun da, filmle dertleşiyorsun. 

Şimdi mevsim sonbahar hocam, önümüz de kış. Karşılaştığım güzellikleri haber ederim sana da sözüm olsun. Eyw.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    zeyrekli bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    cohndoe bunu yazdı

@Nazi_ ya sen önceki listelerinin devamını yapacaktın ya. Bu adamın daha önce paylaştığı film listelerine bakmayan-izlemeyen varsa bakmanızı tavsiye ederim, ilginç ve keyifli bir film tad anlayışı var ya da anlayışımız uyuşuyor :) siz yine de bu adamın önerdiklerini izleyin, pişman olmazsınız.

Sözüm var yapıcam hocam.

2. listeden sonraki boşlukta hayatımda neler oldu bir bilsen...

Kendimi toparlayıp 3. bir liste derlediğimde paslaşırız. ;)

Sözün var Valla beklemedeyiz:) Yada en azından paslaşalım sen ilginç bulduklarını özelden filan yaz dostum. Sinemayla üst düzey ilgili oldum hep ve beni bu kadar ters köşeye yatıran, hiç duymadığım bilmediğim filmleri ortaya koyan başka listeler olmamıştı daha önce.

Dönüp bakınca o filmler ağzında kadifemsi bir tat bırakıyor dimi ? Sanki film izlemiyorsun da, filmle dertleşiyorsun. 

Şimdi mevsim sonbahar hocam, önümüz de kış. Karşılaştığım güzellikleri haber ederim sana da sözüm olsun. Eyw.

Çok memnun olurum üstadım, bende nacizane birşeyler öneririm belki buluruz seninde izlemediğin iyi birşeyler:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Güneşin göz yaşları. 

ZalımMadam.10.07.24
Toplam Hit: 5968 Toplam Mesaj: 44
film istek