Askeri Lise Sınavları Yada Uygun Bır Lise , Yatılıda Olabilir [ Lütfen Yardım Edın Çok Çaresizim ]
-
Arkadaşlar nasıl desem bılmıyorum ama okulumdan ayrılıcaga benzıyorum . öncelıkle sunu sorucam dönem arasına gırıcez malum lıse 3'e gırmekteyım ılk sorum su olucak bugun dönem arasında herhangı bır Askeri Liseye gitsem acaba belırlı mülakattan gecırerek liseye kaydımı yaptırmama ızın verırlermı yada sınav yapıp herhangı bırşey olsun ama yeterkı olsun 2.soruma gelınce sımdı askerı lıse olmadıgını farzedelım yalnız kalabılecegım bır uygun yatılı lıse oda askerı olsa baska yerlerde sınavla alan yada mulakattan gecırerek alan bıldıgınız yerler varmı ? Özellikle Arkadaslar Lütfen Yardım Edın .. Eger hıcbır turlu alınmaz dıyorsanızda bıldıgınız ıyı bır ıstanbul anadolu yakasında bır lıse söylermısınız ? lutfen yardımınıza ıhtıyacım var ve cok caresızım lutfen arkadaslar sıze rıca edıyorum Lütfen . .
-
hoca askeri liseye gidemessin . Torpil Falan Lazım onun için ama imkansız denilebilir.
Anadolu Lisesi Falan Dersen Rotary Falan Güzeldir araştır .
Yatılı Lisede Dersen Öğretmen Liseleri falan işe yarar
edit : eğer 92 dogumluysan askeri lise sınavlarına girebiliorsun unuttum ama :| 90 , 91 dogumlu olmalısın :) -
kardeşim ne yapıp edıp lıseden ayrılıcam sadece sordugum herhangı bıruyerde ıste bıldıgınız askerı lıse varmı yatılı sınavla alan mulakattan gecırerek alan yanı torpıl yapamam buyuk ıhtımal ama genede bılmem lazım varsa bılgınız söylermısınız ?
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
hoca askeri liseye gidemessin . Torpil Falan Lazım onun için ama imkansız denilebilir.
pardon torpil?Sen adam akıllı çalış zeki ol, vucudun sğalam olsun gör bakalım torpili.
Arkadaşım askeriyedne ayrıldı diyorki seçmelerde öyle adamlar geliyormuş ki kitaplar vs.. herşeyi biliyor direk elıyorlar ne torpili hoca.
bok atmamak lazım
-
kardeş adam lise 3 te okuyormuş askeri liseye giremez öğretmen lisesine giremez anadolu lisesine torpille belki geçersin ,not ortalaman yüksekse. bu liseler sınavla alıyor öğrenci ortaokulda bile adamlar sınava giriyorlar OKS. ÖSS gibi düşünün yani !
-
sonucta torpılle gırıcek degilim arkadaslar orası askerıye ıstanbul dısında mulakatlarla alan varmı lıse^'ten cıkıp gıttıgımde mulakatlarla yada sınavlarla alabılıcek lıse oda olmadı peki bıldıgınız normal duz lıse varmı anadolu yakasında ?
-
sehır dısında ıstanbul dısında bıldıgınız yr varmı arkadaslar ? askerı lıse?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
pardon torpil?Sen adam akıllı çalış zeki ol, vucudun sğalam olsun gör bakalım torpili.
Arkadaşım askeriyedne ayrıldı diyorki seçmelerde öyle adamlar geliyormuş ki kitaplar vs.. herşeyi biliyor direk elıyorlar ne torpili hoca.
bok atmamak lazım
-----------------------------o da doğru abi de 15 puanla askeri liseyi kacıran bi adam oldugum için ( :
eğer kazansaydım pa$a vardı orda onun sayesinde direk gecicektim mülakat faln demeden. -
bak bana cok dua ediceksin =) azcık sabret şu liseni adam akıllı bitir asker olma rahat rahat keyfine bak ama yok illa diyosan liseyi bitirmen şart ne kadar torpil olursada olsun işin cok cok zor eger liseyi bitirirsen askeri sınavlara girip 2 sene okur benm gibi astsubay cıkarsın ;)
-
hepınızı anlıyorum fakat artık uzaklasmam lazım arkadaslar hıcbır turlu kalmamın nedenı kalmadı burada sadce ınanınkı sızden yapabılecegınız en son bır ıyılık ıstıyorum ne olursa olsun yardım edın artık sadece tek kalmam ve bırşey ugrunda uraşmam lazım lisemde kalmama artık sebebım kalmadı zaten sebepte degildir orada olmam herşeyden önemliydi benım ıcın ama nolur bana yardım edın lütfen
-
nolur yardım edın ?