folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Askeri Lise Sınavları Yada Uygun Bır Lise , Yatılıda Olabilir [ Lütfen Yardım Edın Çok Çaresizim ]

Askeri Lise Sınavları Yada Uygun Bır Lise , Yatılıda Olabilir [ Lütfen Yardım Edın Çok Çaresizim ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    sorunun nedir onu söylesene ? neden uzaklaşmak istiyorsun ?

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    artık o okulda bulunmam ıcın bır neden yok bır gerekcem yok öncelerıde yoktu ama neyse nolur zorlamayın hıc ıyı degilim abı bana sımdı bıldıgınız acıbadem tarafındakı okulları söylermısınız arkadasrlar teknık lıseler ve duz lıseler ara dönemde ayrılacagım

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşım bişi olmuş.Kafanı dağıt biraz sonra adam akıllı düşün.Sinirse, geçer,Kızgınlıksa, geçer.Kız meselesi ise (zaten boş iş) geçer.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Bak Liseyi terk edersen askeri liseye gidemezsin az sabret

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    End0t0ksiN bunu yazdı:
    -----------------------------

sehır dısında ıstanbul dısında bıldıgınız yr varmı arkadaslar ? askerı lıse?

-----------------------------
    bursa , izmir , istanbul

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    kardes oncelikle sakin ol. eger cok buyuk bir derdin varsa, en yakin karakola git veya kolluk kuvvetine durumunu anlat. Benim bildigim parasiz yatili'ya donem arasinda geciliyor ama once derdini yetkililere, okul mudurune vsvs anlatman lazim. Eger mantikli ve gecerli bir nedenin varsa yardimci olurlar. her ne kadar boktan egitim sistemi olsada zor durumlarda insanlar yardimci oluyorlar.

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
Toplam Hit: 4055 Toplam Mesaj: 17