folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Askeri Mükalatlar İçin Nasıl Hazırlanmalıyım?

Askeri Mükalatlar İçin Nasıl Hazırlanmalıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

ösym tercihimden gata geldi ve mülakatlar 14 ünde sağlık 19 unda spor ve sözlü mülakat var öncelikle vücut kitle indexim tutmuyor yaklaşık olarak 7-8 kilo vermeliyim çabalıyorum bunun için bir yadnan da spora çalışıyorum

1 dakika 20 mekik (max 30 sn sürüyor zaten onda birşey yok)

1.60-165 durarak atlıyorum 1.80 istiyorlar

400 m 80 sn koşu istiyorlar  (bundan korkuyorum en çok )

şimdik nasıl bir yol izlemeliyim bu zamanda bunları yapabiliyor olmam gerekiyor iftardan 1 -1.5 saat önce çıkıp koşuyorum 1-2 gündür evde zaten sürekli atlama çalışıyorum akşamları sahurdan hemen sonra da mekik çekiliyorum siz ne öneririsiniz 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek

Benim diyeceğim birşey yok fakat hayırlı olsun demek isterim.İnşallah kazanırsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

ösym tercihimden gata geldi ve mülakatlar 14 ünde sağlık 19 unda spor ve sözlü mülakat var öncelikle vücut kitle indexim tutmuyor yaklaşık olarak 7-8 kilo vermeliyim çabalıyorum bunun için bir yadnan da spora çalışıyorum

1 dakika 20 mekik (max 30 sn sürüyor zaten onda birşey yok)

1.60-165 durarak atlıyorum 1.80 istiyorlar

400 m 80 sn koşu istiyorlar  (bundan korkuyorum en çok )

şimdik nasıl bir yol izlemeliyim bu zamanda bunları yapabiliyor olmam gerekiyor iftardan 1 -1.5 saat önce çıkıp koşuyorum 1-2 gündür evde zaten sürekli atlama çalışıyorum akşamları sahurdan hemen sonra da mekik çekiliyorum siz ne öneririsiniz 

hocam demir protein mineral eksik etme bol bol su iç sürekli hareket halinde ol vitaminide çok yemekten değilde genelde sıvı gıdalar üzerinden almaya çalış söyleyebileceğim bunlar

inş kazanırsın hayırlısı olsun

Spyware__007 tarafından 31/Tem/13 04:04 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

en çok korktugun yerden sana yardım edeyim hocu

1-çıkışta vucut dik olmayacak yere doğru bakıcak gögüğ kafesin

2-20-25 metre sprint attıktan sonra yavaş yavaş göğüsü kaldır ama arkaya düşürme yoksa yavaşlarsın

3-ayaklarını olabıldıgınce aç bak zıpla demıyorum uzun adım at dıyorum sana

4-fnish çizgisine son 50 metre kaldı baktın gücün bitiyo 1 kere tüm gücünle bağır ınanılmaz guç verir sana

yanı ben futbolcuyum bu sene besyo denıyorum ıste bana öğretilen bunlar 1.90 lık hayvani cüssemle 100 metreyı 12.70 koştum işte sen düşün

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

eğer kaybedersen spordan değil

konuşamamaktan  cevap verirken elin ayağın titremekten kaybedersin

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

sakin ol sporu geçtiğini varsayıyorum sözlü de inkilap,Atatürk ile ilgili şeyler soracaklar başka şeyler de sorabilirler ben girmedim baba asker olduğundan biliyorum mutlaka torpil bulmaya bak şimdi kamera ile izleniyormuş ama mutlaka tanıdık araya sok.Albay ve yukarısı bulursan iyi olur tabii :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

evet katılıyorum,özgüveni yüksek olarak girmen gerekiyor,rahat tavırlarının olması gerekiyor.konuşurken adamların gözlerinin içine bakman gerekiyor. Spor sağlık falan genellikle sevmedikleri öğrenciyi elemek için kullandıkları bahanedir. Ben lisedeyken koşuyu neredeyse sonuncu olarak bitirmiştim mesela,üstünede gözümde hafif bozukluk varmış (sonradan öğrendim doktora gittiğimde),bunlara rağmen pilotluğu kazandım.Gözleri kartal gibi olan arkadaşımı da,gözünde hafif bozukluk var diyerek elemişlerdi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

evet katılıyorum,özgüveni yüksek olarak girmen gerekiyor,rahat tavırlarının olması gerekiyor.konuşurken adamların gözlerinin içine bakman gerekiyor. Spor sağlık falan genellikle sevmedikleri öğrenciyi elemek için kullandıkları bahanedir. Ben lisedeyken koşuyu neredeyse sonuncu olarak bitirmiştim mesela,üstünede gözümde hafif bozukluk varmış (sonradan öğrendim doktora gittiğimde),bunlara rağmen pilotluğu kazandım.Gözleri kartal gibi olan arkadaşımı da,gözünde hafif bozukluk var diyerek elemişlerdi.

doğru gözlerde en ufak sorun olmasın eğer varsa lazerle cizdirirsen alıyorlarmı bilmiyorum.

koray tarafından 31/Tem/13 12:22 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Power-Hacker bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

doğru gözlerde en ufak sorun olmasın eğer varsa lazerle cizdirirsen alıyorlarmı bilmiyorum.

hocam yanlış anladın sanırım,gözlerim problemliyken sorunsuz olarak pilotluğa elverişli raporu verdiler,ancak diğer arkadaşımın gözü sağlam iken hafif bozuk olarak elediler..Yani göz spor falan (çok çok berbat durumda değilseniz) tamamen hikaye..Sevmedikleri öğrenciyi elemek için bir kılıf uyduruyorlar gözün bozuk falan diyerek

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

Şimdi nerde pilotsun hocam ?

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

google a yaz donanımda ve diğer forumlarda bunu baya tartıştılar herkez kendine sorulan soruları falan söyledi bence bunu google da araman daha yararlı olur senin için :)

Toplam Hit: 1819 Toplam Mesaj: 19