folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askeri Okuldan İstifa Etmek Hakkında !!

Askeri Okuldan İstifa Etmek Hakkında !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

herkese Selam aranıza katılmaktan gurur duydum. fakat size sormak ıstedıgım sorum var belki bileniniz varsa umarım yardım eder

Oncelikle denız astsubay meslek yuksek okulu okuyan biriyim bu sene okulum bitti fakat ben ailevi sebeblerden dolayı askerligi devam etmek ıstemıyorum . yani istifa etmek ıstıyorum fakat bunların bana elbet zararı olucak bir kere param yok :( yani tazminat odenıcek ben bunu hapis cezası olarak cekebılırmıyım 2.si başka alternatif yolları varmı aslında içim dolu 70milyon insanin vergileriyle devlet bana bakıyor fakat ben meslegımın gorevlerını yapamadım bana gore olmadıgını anladım yani 30 Agustos dan sonra 15 yıl zorunluymuş ben böyle istemiyorum daha farklı sekılde faydalı olmak en iyisi neyse şimdiden Herkese Tesekkurlerımı ve Saygılarımı Sunarım

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    senin yerinde olabilmek için canım hariç herşeyi veriridim :) umarım bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlar!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    profesorburak
    profesorburak's avatar
    Erkek
    abi sanmıyorum ya hatta tazminat ödeyen tanıdığımda var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Ceza haklısın bende oyle dusunuyordum fakat olmuyor.! yani bu sekılde fayda saglamaktan cok zarar verdıgımı hissettim insan sevdigi meslegi yapmak istiyor hemde ailemden cok uzaktayım o yuzden paramda yok hapis yatmak gibi bir care arıyorum yada baska yontem neyse elbet bilen cıkar bu arada boyle basvuruyu nereye yapacagız?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------

herkese Selam

-----------------------------

öncelikle hos geldin hocam.. yardımcı olamıyorum malesef ama bi konu da tebrik etmek istiyorum, icimden geldi.. internette herkesi dogru yazan nadir insanlardansın gözlerim yasardı abi xD

en cok nick dei$tiren mürid
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

c0der 2 yıllık lise okudum işte 30 agustosta rutbe alıncak ve o dakıkadan ıtıbaren 15 yıl Zorunlu Olucak onun ıcın şimdi halletmem lazım

Feragatt

Kastın ne anlamadım Ama Tesekkurler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    yanls anlama hocam sana bi kastım yok. fakat forumlarda falan genelde herkesi, herkez seklinde yazarlar.. kıl olurum ama söyleyemem cok bilmis böle götü kalkık durumuna düsüor insan.. senin dogru yazdıgını görünce bi tebrik etmek istedim..

en cok nick dei$tiren mürid
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

yaw nesi var biras şükret!

millet çırpınyor öyle bir yere gelmek için. Ailevi sebep mi? kapalı bir yerdesin bu sebeplerin ulaşmasına izin vermiyceksin paşa paşa okuyacaksın benim ailem askeri lisede okumamı istemiodu heybeliada ön sağlıkta elendim yoksa bırakır mıyım kapat kendini oraya ne olursa olsun

ha şöyle bişi olur baban filam vefat eder eve bakcak kalmaz o zaman belki hem hapise cevirsen aynı süreyi hapiste gecircen  oku sicil bozuğuna değmez 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hacı simdi fikir vermek en azından benim içinn hoş bişey değil ama gene sölim.

Yüz kızartıcı bi suç işlersen seni görevden alırlar galiba.Dolandırıcılık tecavüz vs gibi suçlar işle seni meslekten atarlar 1-2 senede yer cıkarsın.Ama 1-2 dedigime yada sölediklerime aldanıpta yapma önce arastır daha sonra kara ver dene ben zan altında kalmak istemem.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    rütbeli bi tandığın var mı,ya da okuldan.o zaman para vermene gerek kalmaz  güven bana  ; )
Toplam Hit: 3080 Toplam Mesaj: 24