Askeri Okuldan İstifa Etmek Hakkında !!
-
herkese Selam aranıza katılmaktan gurur duydum. fakat size sormak ıstedıgım sorum var belki bileniniz varsa umarım yardım eder
Oncelikle denız astsubay meslek yuksek okulu okuyan biriyim bu sene okulum bitti fakat ben ailevi sebeblerden dolayı askerligi devam etmek ıstemıyorum . yani istifa etmek ıstıyorum fakat bunların bana elbet zararı olucak bir kere param yok :( yani tazminat odenıcek ben bunu hapis cezası olarak cekebılırmıyım 2.si başka alternatif yolları varmı aslında içim dolu 70milyon insanin vergileriyle devlet bana bakıyor fakat ben meslegımın gorevlerını yapamadım bana gore olmadıgını anladım yani 30 Agustos dan sonra 15 yıl zorunluymuş ben böyle istemiyorum daha farklı sekılde faydalı olmak en iyisi neyse şimdiden Herkese Tesekkurlerımı ve Saygılarımı Sunarım
-
senin yerinde olabilmek için canım hariç herşeyi veriridim :) umarım bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlar!
-
abi sanmıyorum ya hatta tazminat ödeyen tanıdığımda var.
-
Ceza haklısın bende oyle dusunuyordum fakat olmuyor.! yani bu sekılde fayda saglamaktan cok zarar verdıgımı hissettim insan sevdigi meslegi yapmak istiyor hemde ailemden cok uzaktayım o yuzden paramda yok hapis yatmak gibi bir care arıyorum yada baska yontem neyse elbet bilen cıkar bu arada boyle basvuruyu nereye yapacagız?
-
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------herkese Selam
-----------------------------
öncelikle hos geldin hocam.. yardımcı olamıyorum malesef ama bi konu da tebrik etmek istiyorum, icimden geldi.. internette herkesi dogru yazan nadir insanlardansın gözlerim yasardı abi xD
-
c0der 2 yıllık lise okudum işte 30 agustosta rutbe alıncak ve o dakıkadan ıtıbaren 15 yıl Zorunlu Olucak onun ıcın şimdi halletmem lazım
Feragatt
Kastın ne anlamadım Ama Tesekkurler
-
yanls anlama hocam sana bi kastım yok. fakat forumlarda falan genelde herkesi, herkez seklinde yazarlar.. kıl olurum ama söyleyemem cok bilmis böle götü kalkık durumuna düsüor insan.. senin dogru yazdıgını görünce bi tebrik etmek istedim..
-
yaw nesi var biras şükret!
millet çırpınyor öyle bir yere gelmek için. Ailevi sebep mi? kapalı bir yerdesin bu sebeplerin ulaşmasına izin vermiyceksin paşa paşa okuyacaksın benim ailem askeri lisede okumamı istemiodu heybeliada ön sağlıkta elendim yoksa bırakır mıyım kapat kendini oraya ne olursa olsun
ha şöyle bişi olur baban filam vefat eder eve bakcak kalmaz o zaman belki hem hapise cevirsen aynı süreyi hapiste gecircen oku sicil bozuğuna değmez
-
hacı simdi fikir vermek en azından benim içinn hoş bişey değil ama gene sölim.
Yüz kızartıcı bi suç işlersen seni görevden alırlar galiba.Dolandırıcılık tecavüz vs gibi suçlar işle seni meslekten atarlar 1-2 senede yer cıkarsın.Ama 1-2 dedigime yada sölediklerime aldanıpta yapma önce arastır daha sonra kara ver dene ben zan altında kalmak istemem. -
rütbeli bi tandığın var mı,ya da okuldan.o zaman para vermene gerek kalmaz güven bana ; )