folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerliğini Yapanlar...

Askerliğini Yapanlar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicoo
    Cicoo's avatar
    Erkek

Alper görmesin bu konuyu :D:D:D

Zor günler geçirdi ama hala ayakta. :/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:
    -----------------------------

askerlıkten nasıl yırtabılırım ömür boyu acık ogretım okusam olurmu ? en son askere gitme yaşı nedir?  veya şu vicdanı red olayı nasıl oluor bılen varmı ?

Hocam vallahi kötü bir laf olsun diye söylemiyorum. Eğer sana muhtaç birileri varsa zaten askeriye sana anlayış göster diye biliyorum. 

Aksi takdirde hocam bunu buraya yazmaya hiç utanmıyormusun?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bnm değişlde abimin bi anısı anlatayım. Hakkari Çukurcada Operasyona çıkmışlar. Fakat teröristleri bulamamıslar. tugaya dönerken abim en öndeymiş. Kafası dalmış o gün anneler günüymüş annemi düşünüyomus işte... Sonra karsısına aniden bi kadın çıkmış. elinde keleş bekliyomus. Timdeki herkes durmus komutan abime recep teslim oluyor git al şu orusbuyu demiş :) Abimde ilk defa bi teröristle karsılasmıs kadının yanına gitmiş kadın silahı bırakmıs ellerini kaldırmıs abim hala hk33 ü kadına doğrultmus mal mal bakıyomus :) Yalnız silahın emniyeti acık mış :)) neyse birden titremeye baslamıs. tir tir titriyormus. hava çok sıcakmıs. sonra 2 asker daha gelmiş almışlar kadını... Tugayda söylenti yayılmış Recep silahsız kadından bile korktu yanına gidemedi diye :))  Uzman Cavuslugunun ilk yıllarıymıs daha...

Not: Kadın Sorgu sırasında gebermiş...

:D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

En iyi günüm teskere aldığım gündü.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Acemi Birlik : 1.Alay-Çavuş Eğitim Taburu-2.Tank Çavuş Talimgahı-2.Tank Bölüğü-2.Tank Takımı

Usta Birlik: 6.HUDUD ALAYI-3.HUDUD TABURU- 11.HUDUD BÖLÜĞÜ- 2.HUDUT TAKIMI- ÖNDERSERT HUDUD KARAKOLU - ALBAYRAK/BAŞKALE/VAN

Her askerin kolay kolay göremeyeceği bir olayı anlatayım.

Mayıs ayı.Havalar soğuk tabi 2840 m yüksekte bulutların üzerinde askerlik yapıyoruz.İsteyenler facebook tan görebilir resimleri =)

Nikonda devrem 5-6 şahıs gördü.Karakol komutanımız tabur merkezinde.Bölük komutanımız da öle.Rütbeli olarak 1 uzman çavuş 1 de astsubay var.(astekleri saymayın)

Hemen rütbelilere bildirdik olayı.Astsubay geldi ve Keskin nişancı silahını aldı(accurize -- kanas değil).Hemen tespit yapmak için daha uygun bir noktaya geçti.Bizler de hemen hücum yeleği ve silahlarımızı yaptık.Eee karakol aynı zamanda sınır tellerinin hemen yanında.İran sınırı.Karakolda baskın alarmı verildi.Ben tankçı olduğum içinbaskın yerim tank.Hemen koştum.Tankın namlusunu malum böygeye çevirdim.Atış emri bekliyorum.

Astsubay tabur komutanını aradı.Atış emri istedi.Atış havan için daha uygundu.Ama tabur komutanı atış emrini vermedi.Aradan 1 saat geçtikten sonra alaydan haber geldi.Alay komutanı atış emrini vermiş.Kelle istiyorum diyor.Hemen 7-8 tane 81mm havan attık.Sonra alay komutanı aradı."Evlatlarım biraz sabırlı olun.İyi gözetleme yapın.Ben size destek gönderiyorum.20 dk da oradalar."20 dk sonra 2 tane kobra helikopter geldi.Roket yağdırdılar o bölgeye.Tabi tabur merkezindeki karakol komutanımız ve bölük komutanımız da yoldalar o sırada."Benim evimi basıyorlar ben burada kalamam hemen evime, karakoluma gitmem lazım" diyerek fırlamış.

Sonuç: 6-7 saat soğukta bekleyen ve götü donan bizler.Geç gelen atış emri nedeniyle kaçan teröristler.Ve alay komutanının yeni emri: Bu karakol ne zaman atış emri isterse derhal atış emri verilecek !

Ertesi gün alay komutanı geldi ve ben karakoldaki tankla sıksık devriye atmaya başladım sınırda :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Xsharez okudum hoca devamını bekliyorum

serdar905 erzurumun neresi hocam bende oltuda yaptım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Cicoo bunu yazdı:

aynen konuya bişi yazmayında alpr görmesin konuyu 

bizden sölemesi.... :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

FCN bunu yazdı:

Cicoo bunu yazdı:

aynen konuya bişi yazmayında alpr görmesin konuyu 

bizden sölemesi.... :D 

kaç zamandır görüyorum da yazasım gelmiyo tahrik etmeyin doldururum burayı Allahıma :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:

Acemi Birlik : 1.Alay-Çavuş Eğitim Taburu-2.Tank Çavuş Talimgahı-2.Tank Bölüğü-2.Tank Takımı

Usta Birlik: 6.HUDUD ALAYI-3.HUDUD TABURU- 11.HUDUD BÖLÜĞÜ- 2.HUDUT TAKIMI- ÖNDERSERT HUDUD KARAKOLU - ALBAYRAK/BAŞKALE/VAN

Her askerin kolay kolay göremeyeceği bir olayı anlatayım.

Mayıs ayı.Havalar soğuk tabi 2840 m yüksekte bulutların üzerinde askerlik yapıyoruz.İsteyenler facebook tan görebilir resimleri =)

Nikonda devrem 5-6 şahıs gördü.Karakol komutanımız tabur merkezinde.Bölük komutanımız da öle.Rütbeli olarak 1 uzman çavuş 1 de astsubay var.(astekleri saymayın)

Hemen rütbelilere bildirdik olayı.Astsubay geldi ve Keskin nişancı silahını aldı(accurize -- kanas değil).Hemen tespit yapmak için daha uygun bir noktaya geçti.Bizler de hemen hücum yeleği ve silahlarımızı yaptık.Eee karakol aynı zamanda sınır tellerinin hemen yanında.İran sınırı.Karakolda baskın alarmı verildi.Ben tankçı olduğum içinbaskın yerim tank.Hemen koştum.Tankın namlusunu malum böygeye çevirdim.Atış emri bekliyorum.

Astsubay tabur komutanını aradı.Atış emri istedi.Atış havan için daha uygundu.Ama tabur komutanı atış emrini vermedi.Aradan 1 saat geçtikten sonra alaydan haber geldi.Alay komutanı atış emrini vermiş.Kelle istiyorum diyor.Hemen 7-8 tane 81mm havan attık.Sonra alay komutanı aradı."Evlatlarım biraz sabırlı olun.İyi gözetleme yapın.Ben size destek gönderiyorum.20 dk da oradalar."20 dk sonra 2 tane kobra helikopter geldi.Roket yağdırdılar o bölgeye.Tabi tabur merkezindeki karakol komutanımız ve bölük komutanımız da yoldalar o sırada."Benim evimi basıyorlar ben burada kalamam hemen evime, karakoluma gitmem lazım" diyerek fırlamış.

Sonuç: 6-7 saat soğukta bekleyen ve götü donan bizler.Geç gelen atış emri nedeniyle kaçan teröristler.Ve alay komutanının yeni emri: Bu karakol ne zaman atış emri isterse derhal atış emri verilecek !

Ertesi gün alay komutanı geldi ve ben karakoldaki tankla sıksık devriye atmaya başladım sınırda :D

6ncı Hd. A. 1 nci Hd. tb. 3 ncu. Hd. Bl. 2 nci Hd. TK. uzunpunar/Çaldıran/VAN.... Benim en son bulunduğum bölge burasi idi. alyımıza bağlı en tehlikeli tabur 3NCU HD. TB. BAŞKALE idi.... ilk alayda S1 görevimde sualtı karakolundan gelen şehit haberini yazmışdım. Helal olsun arkadaşım öyle bi yerde yapmışsın askerliğini. en azından askerlik....

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

Xsharez bunu yazdı:

sunyy2003 bunu yazdı:

hoca 5 kere ne sürgünü yedin ne yaptın ki bende karargahdaydım s1 yazıcısı kankamdı :) ben maaş mutemetdeydim tam 6 ay oldu geleli 5 kere sürgün mü olur hacı karargahda şafak fena atar 

Sürgün 1 :

3 fındığı gözünüzün önünde parçaladıktan sonra afiyetle yiyorum, yediklerimi bir bütün olarak çıkartıyorum... daha sonra gözünüzün önünde kaybediyorum.... Sakın demeyin azında fındık tutuyorsundur. yada daha önceden fındık yutmuşsundur diye.  herneyse ben bunu karargah kogusumuzun icinde yapdım. daha sonra askeriyede bilirsiniz askerlerin durumunu eğlenmek için herbi naneyi yeriz.... Bunlar başlamışlar tufanın nöbet tuttuğu mevziden ses geliyor, yok efendim tufan dolu şişedeki suyu dokunmadan boşaltıyor falan filan fişmekan... mileltte korkuyor nöbetten düşüyor. daha sonra karargah komutanı yüz başı çağırdı dedi evlat böle böle yapiormuşsun yap bakalım emredersiniz dedim fındık istedim adam getittirdi. yaklasık 8 rütbeli 5 asker var AMM odasındayız alayın. ben yapdım gösterimi adam azı acık yaklasık 40 saniye bana bakdı.. sonra durdu durdu VATAN HAYİNİ dedi direk. tabi ne alakası var diye lafa girdim. o bagirdi ben bagirdim o bagirdi ben bagirdim. daha sonra cıkdım oradan...... Aradan 2 gun gecdi herkes orenmiş benim numaramı daha dorusu adamların uydurdugu palavralarla NUMARA(LAR)IMI halbüki bi numara biliyorum. adam nöbetci saat 01:30 sularında yanına çağırdı. dedi numara yapiormuşsun.. evet komutanım dedim. yap ozaman dedi. bende yapdım.... o sırada elektrikler gitti geldi kısa sureli. Ki sınırda askerlik yapanlar bilir kesnlikle elektrik kesintisi olmaz alaylarda... herneyse bu başladı bak ben korkarım bidaha yapma ısıkalrı kaptma dedim komutanım ne diyorsun. ben kapatmadım ışıkları... adamda haklı en son elektrik kesintisi 3 sene once 7 saniye olmuş. her neyse adam hem korkuyor hem numara yap dior yeni numara tabi. ne yapayim dedim sende vardır numara dedi bende yok dedim yok dedim yok dedim adam anlamıyor yapcanda yapcan yapcanda yapcan ayar etti. dedim getir bana bi poşet fındık.. fındıkta fındık taptaze. bu yavru getittirdi. aldım fındıkları bütün cebleri doldurdum 1.5 - 2 kilo fındık aldım. adam dedi ne olcak bunlar dedim kaybolcak.. hadi kaybet dedi. dedim bu bole olmaz hepsini birden olmaz yani sabah kahvalti yapcam 1 avuc yicem olen yeek yicek bi avuc fındık yicem anlicaniz aptal yerine koydum..... ertesi gece nizamiye subayı nobetciymis cagirdi. dedi yap yapdim ben alay komutanının yeniyim dedi bana bi gosteri daha yapcaksın yok dedim baska bilmiyom dedim hakikatende bilmiyorum. illada yapcakmısım yoksa karışmazmış.. dedim getir bi poşet muz getittirdi gecenin yine bi yarısı. afiyetle yedim hepsini... eee hadi cıkart dedi. dedim burdamı cıkartcam ayıpp olur bunlar en fazla tuvalette cıkar dedim.... buda mal oldu. velhasılı kelam milleti aptal yerine koydum malen tertip emrimi çakdılar direk ASTSUBAYLARI KORKUTMAKTAN ASKERIN ....... TABURUNA SURGUNU UYGUN GORULMUŞDUR....

Sürgün 2 : birinci sürgünümü okumaktan bıkmassanız gerisinide anlatırım.

Sürgün 3 : birinci sürgünümü okumaktan bıkmassanız gerisinide anlatırım.

Sürgün 4 : birinci sürgünümü okumaktan bıkmassanız gerisinide anlatırım.

Sürgün 5 : birinci sürgünümü okumaktan bıkmassanız gerisinide anlatırım.

sürükleyici :D anlat hocam..

...
Toplam Hit: 12120 Toplam Mesaj: 38