Askerlik Hakkında Fikir Almam Gerek 365 GÜN
-
Yap kurtul.
-
2 senede 4 yıllığa tamamlarım diyorsan bekle 6 ay yaparsın
2 sene içerisinde okulu uzatır bitiremem diyorsan git askere
-
Çok fazla iş var bize de asker lazım gel :)
-
edit: aynı mesajı 2 kez atmış. Mod bi el atsa iyi olur.
qoqo tarafından 30/Mar/17 22:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Hemen askere gitmeni tavsiye ediyorum
ama lisans mezunu ol öyle git.uzun dönem zor kardeş
-
Eğer lisans' a tamamlamayı düşünmüyorsan bir an önce git, aradan çıksın.
Biz 15 ay yaptık 1-2 sene sonra 12' ye düştü. O zaman daha feanydı. 3-4 tane poşet gönderdim anca sonrasında ben terhis olabildim :)
-
-
benim 2 sene önceki halimsin biliyon mu :) 92 liyim bende, yaptım geldim ama yazsam ne bende kelimeler biter ne okusan yazacaklarımı gitmeye hevesin kalır,
-
Zodiac bunu yazdı
benim 2 sene önceki halimsin biliyon mu :) 92 liyim bende, yaptım geldim ama yazsam ne bende kelimeler biter ne okusan yazacaklarımı gitmeye hevesin kalır,
sen bi yaz hele bi yaz :)
-
En yeni askerden ben geldim hocam geleli 1.5 ay oluyo
Kısa dönem gittim oku kısa git aklın varsa
Herşeysen mahrum olarak geçicek zaman telefon televizyon internet vs. İçeri telefon sokabilirsin yakalanırsan 14 gün uzar. Kısa dönem olursan zaten genelde komutan yazıcısı faşan oluyosun kısım yazıcısı s4 derler :) s4 s3 s2 s1 oldun mu komutan da iyiyse beraber selfie bile cekersin :)
Benim dejavantajım darbe muhabbeti vs lere denk geldim. Kantin boş çarşı yok oyalanıcak bişe yok kafayı yiyodum az kaldı.
Uzun dönemler arasında sıracılık devrecilik muhabbeti çok oluyo. Kısa dönemler yazıcı vs oldukları için uzun dönemlerin kendi arasındaki tabirle poşet, komutanın adamı genelde öyle tırriklerle uğraşmaz işine bakarsın.
Pişman olmamak için oku güzel kardeşim 6 ay yap gitsin. Kaldı ki 88 doğumluyum. Sen düşün ne andavallar var çocuklar daha insanlıktan nasiplerini almamış hayvanları saymazsan.
Edit: askerden gelen hep iyi anılarını anlatır o durumu da çözdüm hoca :) zihin kötü anıları hafızadan siliyo ya o yüzden her gidip gelen güzel şeyler anlatıyo kanma sakın ;)
Gidip anam keşke yaptığın pilava 2 kaşık daha sallayaydım deme :))
bamboocha tarafından 31/Mar/17 00:20 tarihinde düzenlenmiştir