folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Kağıdım Geldi...

Askerlik Kağıdım Geldi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardeşim senle ilgili bi durum yokki.

Öğrenci işleri zaten yazışma yapar, en azından yapması lazım.

Arkadaşım okullar ara sıra gözden kaçırıyor  4 kere tecil ettiren olarak konuşuyorum burda :)

Okuluna git söyle yaada sana elden versinler sen post ile şubene postala veya elden ver :) benim şube erzurum olduğu için hep posta kullanıyorum :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    elmasekeri bunu yazdı:

karakoldan geldiyse sana karakolda sadece askerlik çağrı belgeni veriyolar sende o belgeyi alıyosun yazan tarihte askerlik şubesine gidiyosun.ama sen o tarihten 5-6 gün sonra git çünki ilk günler çok kalabalık oluyo ve erkenden git.bide o belgede ne yazıosa onun 2 katını götür sonra sorun çıkartıyolar; nüfüs çüzdanı fotokopisi,2 fotoğraf,verem savaş dispanserine git,öğrenci belgesi yada diploma fotokopisi ve bunların 2 katıyla git :D geçen ay ertelettim ben.31 ekime kadar vaktin var raad ol :D

içimi rahatlattın dayı :|

daha adam akıllı üniversiteye başlaamadan faka basıyoduk ha..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    bende bu sene kazandım.Şimdi ünide değilim öğrenci belgem yok fakat üniversteye kaydı yaptım.OKul kazanmıştır vs.. belgesini götürsem olur mu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Hacı git öğrenci işlerine bağır çağır, onlar gönderir belgeni sonra sen uğraşma zaten öğrenci belgesi olmuo. Okul farklı bi belge yolluyo

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    bende bu sene kazandım.Şimdi ünide değilim öğrenci belgem yok fakat üniversteye kaydı yaptım.OKul kazanmıştır vs.. belgesini götürsem olur mu

ZAten kafadan tecil hakkın var kazanmasan dahi  :) sen arkana yaslan boşver gerisini :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Valla ben 5-6 sene oldu askerden geleli.

AÖ'de kayıtlı iken ben kendim erteletmiştim.

Aö bürosundan öğrenci belgesi alıyorsun. Askerlik şubesinden dilekçe şablonu alıp dolduruyorsun, dosyanı arşivden alıyorsun, memura gidiyorsun, işin bitiyor-du benim zamanımda... :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Aö bürosundan öğrenci belgesi alıyorsun. Askerlik şubesinden dilekçe şablonu alıp dolduruyorsun, dosyanı arşivden alıyorsun, memura gidiyorsun, işin bitiyor-du benim zamanımda... :S

şimdi ise sana zarf veriyolar belgeni içine koyup mühürlüyolar o zarfı şubene götürüyor veya postalıyorsun tamamdır :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

şimdi ise sana zarf veriyolar belgeni içine koyup mühürlüyolar o zarfı şubene götürüyor veya postalıyorsun tamamdır :)

A.K. sanki devlet sırrını zarfa koyup birde mühürlüyorlar :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Gelen askerlik kağıdını öğrenci işlerine götürmen yeterli, bir faksla hallediyorlar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    hacı eğer öğrenci kimliğin varsa al kağıdı direk yırt bi tarafa da gitmene gerek yok ha kapıya gelirlerse göster kimliği ben kaç tane yoklama yırttım onun zevkide bi ayrı oluo tabi işin özü kimlik varsa sorun yok :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 3278 Toplam Mesaj: 23