folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Kağıdım Geldi...

Askerlik Kağıdım Geldi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek

http://www.aktuelnet.net/DDT_BS_Askerlik_Web.mpg

sana bunu hediye ediyorum. mutlaka izle. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya arkadaş sabah sabah sinir oldum.Gittim dedi eskişehir merkez ve verem kartı olanlar gelsin şöyle.Deidm hemn bi durumu sorayım.Dedim ben üniverstey kayıt oldum.Dedim ki gerke vamrı?Ne demek gerek varmı tabi ki var dedi.

1-Üniversteye kayıt olduysam zaten sağlık raporunu aldım verem yok demektir
    2-Lan askere gitmiyicem toplum içinde yaşamayacğaım için neden verem kartı istiyorlar.

Sonra verem merkezine gittim bi ton eleman.Eve geldim birşey yapmadan düzceye gidicem artık pazartesi halledicem.Eğer askeriye olmasaydı kim bilir ne kadar sövecekitm.

Tam teşekküllü devlet hastahanesinden hastalık yoktur yaızsı var.Ordan muayene oldum...

Neyse salaklık bende askere niye soruyorum eskişehire döndüğümde tanıdık adamlar var üst rütbeli onlara bi danışıcam doğrusunu bilirler hastahane raporları geçerliyse onları falan götütüm.Ya tekrar tekrar radyasyona maruz kalıcma mq.5 sene sonra yine ister bunlar benden.Fıtık oldum ya..

Allah insanlarımızı devlete muhtaç duruma düşürmesin..Yemin ediyorum deli belgesi alıcam hea.Eğer askerliğe gitmek istemesem alırdım.Fakat bi bitireyim daha olmadı alıcam mq.Belge olcak artistik yapanı zikerim :D belgeli deli diye kimse yaklaşamaazda..

Toplam Hit: 3275 Toplam Mesaj: 23