folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Konusunda Bilmediklerim. Öğrenmek İstediklerim.

Askerlik Konusunda Bilmediklerim. Öğrenmek İstediklerim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Okulu bahane ederek tecil kervanına katılanlardanım. Ancak bu sene 2. yılım bitiyor ve 2 yıllık üniversitenin halen 1. sınıfındayım. Çalışıyorum ve şime okulumdan daha çok önem veriyorum. İşimde yükselmem söz konusu ancak bu yükselme zaman gerektiriyor. Benimse aklımı askerlik kurcalıyor. Şimdi üniversiteyi bahane ederek 2 sene daha tecil ettirsem, üniversite bittiğinde başka tecil hakkım war mı ? Yani normalde okul okumasanızda 2 sene tecil hakkınız war diye biliyorum. Bu konuda açıklık getirebilecek kimse warmı ? İkinci bir soru işaretimse şu; Orta boylu sporla haşır neşir biriyimdir. Ruhumda hep fırlamalık, kavga ve dövüş heyecanı olmuştur. Böyle insanların tek hedefi askerliği komando olarak yapmaktır. Bende öyle istiyorum. Aslan burcu olduğumdan dolayımı bilmiyorum ancak en azından bir keskin nişancı weya hava indirme istiyorum. Böyle birşeyi talep edebilirmiyim ? Yani ben komando olmak istiyorum diyebilirmiyim? Keskin nişancılık gibi şeyler yeteneğe göre seçiliyor olabilir. Ancak komando olmak için istekte bulunulabiliyor mu ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

hocam bende askerlıgımı 3 senbe tecıllı yaptım jandarma olarak yaptım mardınde dısardan davulun sesı hos gelır ama yasaman lazım hane derlerya anlatılmaz yasanır dıe aynı o hesap acemılıgım yenı foca komando okulu cıktı neyse gıttık bırde 1. boluge attılar dagcı komando olarak zor bela pacayı kıvırdım sımdı soyle bır durum var bu vatan ıcın her genc canını seve seve feda eder bundan hıc suphem yok savas zamanında versınler sılahları olume gıderız hep beraber ama ıs askerlıge gelınce ınan bana degmıyor orada arkerlık gorevlerını yapan arkadaslarımızın burnundan getırıyorlar askerlıgı cogu kısı yasamıstır bunları verıyorlar basına rutbelıyı adam daha tuvalete sıcmasını bılmez yolda gorsen slm bıle vermezsın yuzune bakmazsın ama oyle adamların zevklerını tatmın edıyorsun bıl hassada acemı bırlıklerınde oluyor bu olay bence bır an once gıt bıtır derım zıke zıke yapıcan oyle yada boyle yas ılerledıkce daha zor oluyor yasıtların bıtırıyor askerlıgı sen ıse senden kucuklerle askere gıdıyorsun hersey zamanında guzel bence bır an once gıt hayırlısıyla yap gel...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek

söyleyebilecek tek şeyim war. oda , askerlediğin başladığı yerde mantık biter. komanda olmak istiyorsan olabilirsin, muayene ye qittiğinde belgede işaretlersen olabilirsin.

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

nasip kısmet bi bakmışsın arkadaşın dediği gibi birileri üstünde ama bi bakıyosun sen başkalarının üstündesin yani anlayacağın bi prno film var ortada ama dürtülenmi dürtenmi olacağın belli değil ama yaşlandıkca dahada zorlaşıyo ben 2 yıl tecilli gittim ama hiç zorlanmadım kısmetimiz iyiydi üstte biz olduk dürttük...

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Öle filmlerden gördüğün gibi değildir komandoluk.. gittiğin zaman vay a.k diyebiliten yüksek. Öle el üstünde tutacaklar eğitim alacaz o eğitimler sivil hayatta işime yarıcak felan die düşünürsen götümle gülerim..

Komando olursun. Ama filmlerdeki gibi değil. Yada anlatılanlardaki gibi değil. Sırtına 100 kiloluk çantayı dayarlar eline 20 kiloluk g3ü verirler yallah dağlara koşmaya.. Vay efendim bacak kasları çalışıyor. Bel kuvvetleniyor bla bla bla..

20 barfix 50 mekik 70 şınav gibi sabah sabah hiç çekilmeyecek şeyler yaparsın.

Yat kalk sürün yaparsın. Topuklarına çoook tekme yersin topukların yukarda durursa.

Öle keskin nisancı olasım var keskin nisancı yapsınlar beni demekle olmuyor o iş. Keskin nişancılar eğitimli astsb veya subaylardan olur. 15 ay 1 ay acemilik desen 14 ayda rüzgarın nerden estiğini kestiremezsin bırak kesin nisancılığı :)

Yani velhassıl kelam.. Askerlik yapacaksan paraf yer gözetleyecen. Araba sürebiliorsan kendini kademeye atacan hesabın kuvvetliyse kantine sokacan :)

Yoksa 15 ay sana 15 sene gibi gelir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

herşeyden bahseden adam

işimde yükselmek istiyorum , askerligimi komando olarak yapacam rottweiler köpek isirdi

asdasdsa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

kaydın yapılırken komando olmak istermisin diye soruyorlar şansına komando eğitim birliklerine düşme ihtimalin oluyor tabi bu kesin değil düşmessende normal eğitim birliklerindne komanda eğitim merkezlerine seçmeler olur oradanda sağlığın ve aranan şartların tutuyorsa komando olabilirsin

ben spro konusunda şunda bunda yeterli olamayacaımı düşüğndüğümden dolayı istemiyorum demiştim ama bok değil kaka oldu timler halinde jandarma asayiş terörle mücadele eğitimi verilen birliğe düşmüştüm :):) 

kader arkadaşım tamamen şans hava mava deniz onlarda tamamne şans 

keskin nişancılık eğitimi verilen bir birlik yok düz askerlerde o sana bağlı burada askere gelmeden önce atıp tutuan çok adamın 25 metre sıfırla atışında 3 mermiyide karavana attığını gördüm ben elime kurusıkı tabanca dahi almamıştım 100 m ve 200 m g3 atışlarında hep 5 de 5 hiç eksiksiz vuruyorum  gibi gibi gibi

umarım biraz bilgi sahibi olmuşsundur

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Heima bunu yazdı:
    -----------------------------

Öle filmlerden gördüğün gibi değildir komandoluk.. gittiğin zaman vay a.k diyebiliten yüksek. Öle el üstünde tutacaklar eğitim alacaz o eğitimler sivil hayatta işime yarıcak felan die düşünürsen götümle gülerim..

Komando olursun. Ama filmlerdeki gibi değil. Yada anlatılanlardaki gibi değil. Sırtına 100 kiloluk çantayı dayarlar eline 20 kiloluk g3ü verirler yallah dağlara koşmaya.. Vay efendim bacak kasları çalışıyor. Bel kuvvetleniyor bla bla bla..

20 barfix 50 mekik 70 şınav gibi sabah sabah hiç çekilmeyecek şeyler yaparsın.

Yat kalk sürün yaparsın. Topuklarına çoook tekme yersin topukların yukarda durursa.

Öle keskin nisancı olasım var keskin nisancı yapsınlar beni demekle olmuyor o iş. Keskin nişancılar eğitimli astsb veya subaylardan olur. 15 ay 1 ay acemilik desen 14 ayda rüzgarın nerden estiğini kestiremezsin bırak kesin nisancılığı :)

Yani velhassıl kelam.. Askerlik yapacaksan paraf yer gözetleyecen. Araba sürebiliorsan kendini kademeye atacan hesabın kuvvetliyse kantine sokacan :)

Yoksa 15 ay sana 15 sene gibi gelir.

-----------------------------

vay arkadaş böyle olunca hiç gidesim gelmiyor

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    19 yaşımdayım ulan hiç sporla uğraşmadım koş deseler 2km normal koşarım sonra tıkanırım 4 yıllık bi okul kazanmak için dershaneye gidiyorum bla bla bla beni zorla komando seçerler mi yoksa istemiyom dediğimde tamam nı diyorlar?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Stajımı yapayım askere gidicem büyük ihtimal bahriyeli olcam olmassamda sorun değil bir an önce bitirmek istiyorum gibi bla bla bla bla
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

yapan arkadaşlar ne güzelde açıklamış.  bunların yanında birde devrecilik olayı vardır. hiç çekilmez.  Bir psikopat astsubay yada uzmançvş bile çile çektirmeye yeter.

dağlarda yürüyen katır gibi olursun .mantığını, beynini, duyguları çıkarıp nizamiyeye koyacaksın . giderken alacaksın

Temel adalettir .
Toplam Hit: 5590 Toplam Mesaj: 33