Askerlik Muayene - Yoklama Kaçağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

beyler 3 günde işler anca hal oldu. gidince zaten güzel bir fırça çekmişler. 31 ekimden sonra 4-5 gün daha uzatmışlar. gitmeyen arkadaşlar yarın mutlaka gitsinler. yoksa  para cezası , kaçak ve  direk gönderiyorlarmış. verem savaştan akciğer filmi - 4 adet fotograf ,nufus cuzdanı aslı ve 3 tane fotokopisi öğrenim durumunu gosteren belge , diploma aslı ve 2 tane fotokopisi. 90 lı olanlar tecil ettirmeyenler muayene olmayanlar devre kaybı yaşıyor olabilirsiniz gidin öğrenin derim cezaları gerçekten büyük. kolay gelsin

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

geberlan bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler 3 günde işler anca hal oldu. gidince zaten güzel bir fırça çekmişler. 31 ekimden sonra 4-5 gün daha uzatmışlar. gitmeyen arkadaşlar yarın mutlaka gitsinler. yoksa  para cezası , kaçak ve  direk gönderiyorlarmış. verem savaştan akciğer filmi - 4 adet fotograf ,nufus cuzdanı aslı ve 3 tane fotokopisi öğrenim durumunu gosteren belge , diploma aslı ve 2 tane fotokopisi. 90 lı olanlar tecil ettirmeyenler muayene olmayanlar devre kaybı yaşıyor olabilirsiniz gidin öğrenin derim cezaları gerçekten büyük. kolay gelsin

90lıyım bugun yaptırdım bende tecili. verem savastan akcıger filmi ne alaka hoca :/

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

90lıyım bugun yaptırdım bende tecili. verem savastan akcıger filmi ne alaka hoca :/

sen o sağlık formunu söylediğim gibi doldurmasaydın görürdün daha neler isticeklerdi :d

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

geberlan bunu yazdı:

91 içinde geçerlimi bu?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

sen o sağlık formunu söylediğim gibi doldurmasaydın görürdün daha neler isticeklerdi :d

ahahaha tamam kanka ben sustum :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

arkadaşlar 31 ekim son günmüş, ben hala bişey yapmadım. pazartesi gitsem hala yapabilir miyim? cezası neyse versek falan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

şuna cevap verecek olan yok mu yahu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    wrongly bunu yazdı:

arkadaşlar 31 ekim son günmüş, ben hala bişey yapmadım. pazartesi gitsem hala yapabilir miyim? cezası neyse versek falan.

doostum ayni sseyi konustuk burda son gun 31 iydi ben 20 sinde gittim yine firca yedim son gunleri nie bekkledin diyee :DD buyuk ihtimal sana iyi bi cemkirirler sonra da hallederler mumkunse ilceye falan git ilcende varsa hangi sehirdesin bilmem de.. Kucuk yerlerde dahha sakin oluyor :D pazartesi mutlaka git ya da en basiti subeye telefon ac danis

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    wrongly bunu yazdı:

doostum ayni sseyi konustuk burda son gun 31 iydi ben 20 sinde gittim yine firca yedim son gunleri nie bekkledin diyee :DD buyuk ihtimal sana iyi bi cemkirirler sonra da hallederler mumkunse ilceye falan git ilcende varsa hangi sehirdesin bilmem de.. Kucuk yerlerde dahha sakin oluyor :D pazartesi mutlaka git ya da en basiti subeye telefon ac danis

abi sonucunda halledeceklerse dayak yemeye razıyım :p pazartesi gideceğim. umarım uzun saç ve sakalım sebebiyle bir sorunla karşılaşmam :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

hacı hapis cezası bile var bu olayın sallamayın, arayın kütüğünüzün bulunduğu yerdeki askerlik şubesini öğrenin durumunuz neymiş, Kendiniz giderseniz cezalar azalıyor ancak yakalanırsanız durum fena...

http://www.asal.msb.gov.tr/

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
Toplam Hit: 11195 Toplam Mesaj: 33