Askerlik Muayene - Yoklama Kaçağı
-
beyler 3 günde işler anca hal oldu. gidince zaten güzel bir fırça çekmişler. 31 ekimden sonra 4-5 gün daha uzatmışlar. gitmeyen arkadaşlar yarın mutlaka gitsinler. yoksa para cezası , kaçak ve direk gönderiyorlarmış. verem savaştan akciğer filmi - 4 adet fotograf ,nufus cuzdanı aslı ve 3 tane fotokopisi öğrenim durumunu gosteren belge , diploma aslı ve 2 tane fotokopisi. 90 lı olanlar tecil ettirmeyenler muayene olmayanlar devre kaybı yaşıyor olabilirsiniz gidin öğrenin derim cezaları gerçekten büyük. kolay gelsin
-
geberlan bunu yazdı:
-----------------------------
beyler 3 günde işler anca hal oldu. gidince zaten güzel bir fırça çekmişler. 31 ekimden sonra 4-5 gün daha uzatmışlar. gitmeyen arkadaşlar yarın mutlaka gitsinler. yoksa para cezası , kaçak ve direk gönderiyorlarmış. verem savaştan akciğer filmi - 4 adet fotograf ,nufus cuzdanı aslı ve 3 tane fotokopisi öğrenim durumunu gosteren belge , diploma aslı ve 2 tane fotokopisi. 90 lı olanlar tecil ettirmeyenler muayene olmayanlar devre kaybı yaşıyor olabilirsiniz gidin öğrenin derim cezaları gerçekten büyük. kolay gelsin
-----------------------------90lıyım bugun yaptırdım bende tecili. verem savastan akcıger filmi ne alaka hoca :/
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
90lıyım bugun yaptırdım bende tecili. verem savastan akcıger filmi ne alaka hoca :/
-----------------------------sen o sağlık formunu söylediğim gibi doldurmasaydın görürdün daha neler isticeklerdi :d
-
geberlan bunu yazdı:
-----------------------------91 içinde geçerlimi bu?
-
Cosmic bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
90lıyım bugun yaptırdım bende tecili. verem savastan akcıger filmi ne alaka hoca :/
-----------------------------sen o sağlık formunu söylediğim gibi doldurmasaydın görürdün daha neler isticeklerdi :d
-----------------------------ahahaha tamam kanka ben sustum :D
-
arkadaşlar 31 ekim son günmüş, ben hala bişey yapmadım. pazartesi gitsem hala yapabilir miyim? cezası neyse versek falan.
-
şuna cevap verecek olan yok mu yahu.
-
wrongly bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar 31 ekim son günmüş, ben hala bişey yapmadım. pazartesi gitsem hala yapabilir miyim? cezası neyse versek falan.
doostum ayni sseyi konustuk burda son gun 31 iydi ben 20 sinde gittim yine firca yedim son gunleri nie bekkledin diyee :DD buyuk ihtimal sana iyi bi cemkirirler sonra da hallederler mumkunse ilceye falan git ilcende varsa hangi sehirdesin bilmem de.. Kucuk yerlerde dahha sakin oluyor :D pazartesi mutlaka git ya da en basiti subeye telefon ac danis -
eray bunu yazdı:
wrongly bunu yazdı:
arkadaşlar 31 ekim son günmüş, ben hala bişey yapmadım. pazartesi gitsem hala yapabilir miyim? cezası neyse versek falan.
doostum ayni sseyi konustuk burda son gun 31 iydi ben 20 sinde gittim yine firca yedim son gunleri nie bekkledin diyee :DD buyuk ihtimal sana iyi bi cemkirirler sonra da hallederler mumkunse ilceye falan git ilcende varsa hangi sehirdesin bilmem de.. Kucuk yerlerde dahha sakin oluyor :D pazartesi mutlaka git ya da en basiti subeye telefon ac danis
-----------------------------abi sonucunda halledeceklerse dayak yemeye razıyım :p pazartesi gideceğim. umarım uzun saç ve sakalım sebebiyle bir sorunla karşılaşmam :D
-
hacı hapis cezası bile var bu olayın sallamayın, arayın kütüğünüzün bulunduğu yerdeki askerlik şubesini öğrenin durumunuz neymiş, Kendiniz giderseniz cezalar azalıyor ancak yakalanırsanız durum fena...