Askerlik Muayene - Yoklama Kaçağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

wrongly bunu yazdı:
    -----------------------------

eray bunu yazdı:
    wrongly bunu yazdı:

arkadaşlar 31 ekim son günmüş, ben hala bişey yapmadım. pazartesi gitsem hala yapabilir miyim? cezası neyse versek falan.

doostum ayni sseyi konustuk burda son gun 31 iydi ben 20 sinde gittim yine firca yedim son gunleri nie bekkledin diyee :DD buyuk ihtimal sana iyi bi cemkirirler sonra da hallederler mumkunse ilceye falan git ilcende varsa hangi sehirdesin bilmem de.. Kucuk yerlerde dahha sakin oluyor :D pazartesi mutlaka git ya da en basiti subeye telefon ac danis

abi sonucunda halledeceklerse dayak yemeye razıyım :p pazartesi gideceğim. umarım uzun saç ve sakalım sebebiyle bir sorunla karşılaşmam :D

hacı 4 tane foto lazım. ben aynı gun gittim çektırdım foto. sac darmadagın sakal desen uzun. hiç bişi olmadı rahat ol.

sadece dosyanı ımzalatmak ıcın Başkanın odasına girdiğinde başkan sana ters sorular sorabilir içki sigara gibi en basitinden yada saglıgınla alakalı. sakince cevapla.

adamlar suphelenince iş cezaya varıyor. cosmic de bilir benden hemen onceki cocukta sorun cıktı sanırım mahkemeye sevk edikceklerdi tabi noldu bilmiyoruz sonra..

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

son gün 31 Ekimmiş yarın gitsem ne olur tecil ederler mi?

2010 MYO mezunuyum AÖF hazırlığa kayıt yaptırıcam dgs ile?

Edit: az önce şubeden döndüm, 2013'e kadar tecil ettirdim...

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 11169 Toplam Mesaj: 33