folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Askerlik Sistemi Sanırım Sonunda Değişiyor

Askerlik Sistemi Sanırım Sonunda Değişiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Her türk asker doğarda arkadaş memleketin çivisi çıktı insanların kafa yapısı değişti.

Aslında sınırlarda ve güvenlik gerektiren bölgelerde profesyonel ordu yer alsa.

Ancak askerlik zorunlu olsa. 4 aylık yada 6 aylık yoğun bir eğitimden geçirilse insanlar. Ama cepheye sürülmeseler.

Bilim adamları, gerekli yeterliliği sağlayan fikir adamları ve öğrencilerde askerlikten istedikleri takdirde muaf olsalar en güzeli olur.

zaten şu anda doğuda veya sınırda normal asker kışladan dışarıya çıkmıyorki. operasyona çıkanların hepsi uzman er ve erbaş. normal askerler kışlada geri hizmet. operasyonlarda bir tane normal asker göremezsin.

Emin misin ? Erlerde cikiyordu göreve gecen sene ben askerdeyken. Son sene degistiyse bilmiyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

bakanlık yalanlamış

Bakanlık yalanladıysa 5-6 aya çıkar demektir :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı
    bugrahan45 bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Her türk asker doğarda arkadaş memleketin çivisi çıktı insanların kafa yapısı değişti.

Aslında sınırlarda ve güvenlik gerektiren bölgelerde profesyonel ordu yer alsa.

Ancak askerlik zorunlu olsa. 4 aylık yada 6 aylık yoğun bir eğitimden geçirilse insanlar. Ama cepheye sürülmeseler.

Bilim adamları, gerekli yeterliliği sağlayan fikir adamları ve öğrencilerde askerlikten istedikleri takdirde muaf olsalar en güzeli olur.

zaten şu anda doğuda veya sınırda normal asker kışladan dışarıya çıkmıyorki. operasyona çıkanların hepsi uzman er ve erbaş. normal askerler kışlada geri hizmet. operasyonlarda bir tane normal asker göremezsin.

Emin misin ? Erlerde cikiyordu göreve gecen sene ben askerdeyken. Son sene degistiyse bilmiyorum 

Öle bisi yok kisa donem felan hepsi disariya goreve gidiyor. Sadece catismaya operasyona gitmiyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 2176 Toplam Mesaj: 14
askerlik