Askerlik Tecili Bozdursam Şubatta Askere Gidermiyim ?
-
Zaman geçiyor geç kalıyorum diye düşünüyorum.
üniversite mezuniyet sonucu ilişiğim kesildi. okul tecili devam ettiriyormu ?
askerlik şubesine gitsem tecili bozdurcam desem dilekçeye x.x.x. sebeblerden ötürü silah altına alınmak istiyorum yazsam
şubatta alırlar mı yoksa memleket kasımda gönderiyor kasımda mı alır ? daha önce tecil bozdurup giden varmı >?
-
Tecil bozulmuyor hocam ne yaparsan yap muayene oluyorsun sadece adı tecil bozdurma ama tecilin bozulduğu filan yok anlayacağın o sene yine tecil devam ediyor sadece seneye tecil edemiyorsun işte tecilin bittiği senenin ertesi senesi memleketin kaç gönderiyorsa ona göre gidiyorsun
önce askerlik şubesini arayacaksın tecilinin ne zaman biteceğini soracaksın onlar söylüyor atıyorum 2010 şubatta mı bitiyor memleketin kaç gönderiyorsa 2010 içersinde gidiyorsun tecilin bitiş olayı önemli -
bazı sebeplerden dolayı erken gitmek istiyorum diye dilekçe yazsam almazlar mı
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Tecil bozulmuyor hocam ne yaparsan yap muayene oluyorsun sadece adı tecil bozdurma ama tecilin bozulduğu filan yok anlayacağın o sene yine tecil devam ediyor sadece seneye tecil edemiyorsun işte tecilin bittiği senenin ertesi senesi memleketin kaç gönderiyorsa ona göre gidiyorsun
önce askerlik şubesini arayacaksın tecilinin ne zaman biteceğini soracaksın onlar söylüyor atıyorum 2010 şubatta mı bitiyor memleketin kaç gönderiyorsa 2010 içersinde gidiyorsun tecilin bitiş olayı önemli
-----------------------------Serdar in yazdiklarina gore sen basvuru yapsanda yapmasanda tecilin bittigi zamani beklemen lazim, yerinde olsam tecil suresi bitene kadar beklerim, unv. bitmisse belki karsina kayda deger bi firsat cikar askerlik engeli isi bozar.
-
hocam hayattan fırsat isteğim kalmadı derhal askere gitmek ve bu mesele aradan çıksın diyordum
-
kaygusuz aynı durumda bende varım. eylül sonunda gidip tecilimi bozdurdum fakat sürede geç kaldığım için kasımda alınamadım. fakat askerlik şubesine gittiğinde tecilimi bozmak ve en kısa zamanda askere gitmek istiyorum dediğin zaman sana soruyorlar hangi dönem diye. ben şubat olmazsa sonraki dönemler yazdırdım. benim kütüğüm manisa/akhisar. akhisar kasımda gönderiyor. askerlik şubesinde şubatta gidebileceğimi söylediler. küçük bir ihtimalde olsa kasımda gitme durumumumda varmış. ama geç kalma bence biran önce git bozdur dilekçeni ver. ben bekliyorum şimdi :)
-
kasımda bozsaydın alırlardı ama yine boz belki mayısta alırlar
-
artık tercih hakkı tanıyorlar memleketin celb döneminde gitmek istemiyorum diyosun o zaman 1.tercih şubat 2.tercih mayıs ağustos kasım diye gidio keşke biras daha erken davransaydın ben vereli 1 ay oluyo şubatta gitçem kısmetse ama sen ver yinede belli olmaz
-
Beyler biran önce askere gelin ben şu an askerdeyim burada çok söylenti var kısa dönem kalkacak diye
-
Freak bunu yazdı:
kaygusuz aynı durumda bende varım. eylül sonunda gidip tecilimi bozdurdum fakat sürede geç kaldığım için kasımda alınamadım. fakat askerlik şubesine gittiğinde tecilimi bozmak ve en kısa zamanda askere gitmek istiyorum dediğin zaman sana soruyorlar hangi dönem diye. ben şubat olmazsa sonraki dönemler yazdırdım. benim kütüğüm manisa/akhisar. akhisar kasımda gönderiyor. askerlik şubesinde şubatta gidebileceğimi söylediler. küçük bir ihtimalde olsa kasımda gitme durumumumda varmış. ama geç kalma bence biran önce git bozdur dilekçeni ver. ben bekliyorum şimdi :)
-----------------------------hacı bende gördesteyim mayısta gidiorm + tecilin bitmesini bekle zaten ki bittikten sonra alırlar
-
Freak bunu yazdı:
Aynı durumda bende varım ende şubat seçtim ama adam diyor sen ona bakma benim memleketim ağustosta gönderiyor bilgisayarlı sistem nereyi atarsa genelde orası olur diyorlar şubatta olursa o şans yani bende eylülde gitim başvurdum muayeneye kasım olmaz dedi geç kaldın şubat seçtim ama kesin değil işte ocağın 15 inden sonra şubat mı ağustosmu belli olacak
Şubat Seçenlerin şubatta gidecekleri kesin değil o kadar ümitlenmeyin tam 3 kere Askerlik şubesine gittim 2 si farklı askerlik şubaesi hepsi aynı dedi Sistem nezaman derse o dedi şubat çıkarsa şansına isterseniz bir daha gidin sorun