folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecili Bozdursam Şubatta Askere Gidermiyim ?

Askerlik Tecili Bozdursam Şubatta Askere Gidermiyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Zaman geçiyor geç kalıyorum diye düşünüyorum.

üniversite mezuniyet sonucu ilişiğim kesildi. okul tecili devam ettiriyormu ?

askerlik şubesine gitsem tecili bozdurcam desem dilekçeye x.x.x. sebeblerden ötürü silah altına alınmak istiyorum yazsam

şubatta alırlar mı yoksa memleket kasımda gönderiyor kasımda mı alır ? daha önce tecil bozdurup giden varmı >?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Tecil bozulmuyor hocam ne yaparsan yap muayene oluyorsun sadece adı tecil bozdurma ama tecilin bozulduğu filan yok anlayacağın o sene yine tecil devam ediyor sadece seneye tecil edemiyorsun işte tecilin bittiği senenin ertesi senesi  memleketin kaç gönderiyorsa ona göre gidiyorsun

önce askerlik şubesini arayacaksın tecilinin ne zaman biteceğini soracaksın onlar söylüyor atıyorum 2010 şubatta mı bitiyor memleketin kaç gönderiyorsa 2010 içersinde gidiyorsun tecilin bitiş olayı önemli

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bazı sebeplerden dolayı erken gitmek istiyorum diye dilekçe yazsam almazlar mı

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

Tecil bozulmuyor hocam ne yaparsan yap muayene oluyorsun sadece adı tecil bozdurma ama tecilin bozulduğu filan yok anlayacağın o sene yine tecil devam ediyor sadece seneye tecil edemiyorsun işte tecilin bittiği senenin ertesi senesi  memleketin kaç gönderiyorsa ona göre gidiyorsun

önce askerlik şubesini arayacaksın tecilinin ne zaman biteceğini soracaksın onlar söylüyor atıyorum 2010 şubatta mı bitiyor memleketin kaç gönderiyorsa 2010 içersinde gidiyorsun tecilin bitiş olayı önemli

Serdar in yazdiklarina gore sen basvuru yapsanda yapmasanda tecilin bittigi zamani beklemen lazim, yerinde olsam tecil suresi bitene kadar beklerim, unv. bitmisse belki karsina kayda deger bi firsat cikar askerlik engeli isi bozar.

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hocam hayattan fırsat isteğim kalmadı derhal askere gitmek ve bu mesele aradan çıksın diyordum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

kaygusuz aynı durumda bende varım. eylül sonunda gidip tecilimi bozdurdum fakat sürede geç kaldığım için kasımda alınamadım. fakat askerlik şubesine gittiğinde tecilimi bozmak ve en kısa zamanda askere gitmek istiyorum dediğin zaman sana soruyorlar hangi dönem diye. ben şubat olmazsa sonraki dönemler yazdırdım. benim kütüğüm manisa/akhisar. akhisar kasımda gönderiyor. askerlik şubesinde şubatta gidebileceğimi söylediler. küçük bir ihtimalde olsa kasımda gitme durumumumda varmış. ama geç kalma bence biran önce git bozdur dilekçeni ver. ben bekliyorum şimdi :)

SYL 184
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

kasımda bozsaydın alırlardı ama yine boz belki mayısta alırlar

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wegeta
    wegeta's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

artık tercih hakkı tanıyorlar memleketin celb döneminde gitmek istemiyorum diyosun o zaman 1.tercih şubat 2.tercih mayıs ağustos kasım diye gidio keşke biras daha erken davransaydın ben vereli 1 ay oluyo şubatta gitçem kısmetse ama sen ver yinede belli olmaz

ölüm seni yanıltmasın...bir düşün yaşayanları alnını korkusuzca kaldır kimin yanındasın,yerin neresi ve senin en çaresiz anında tek silahın nedir? :CHE
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

Beyler biran önce askere gelin ben şu an askerdeyim burada çok söylenti var kısa dönem kalkacak diye

Oyun yeni başlıyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

Freak bunu yazdı:

kaygusuz aynı durumda bende varım. eylül sonunda gidip tecilimi bozdurdum fakat sürede geç kaldığım için kasımda alınamadım. fakat askerlik şubesine gittiğinde tecilimi bozmak ve en kısa zamanda askere gitmek istiyorum dediğin zaman sana soruyorlar hangi dönem diye. ben şubat olmazsa sonraki dönemler yazdırdım. benim kütüğüm manisa/akhisar. akhisar kasımda gönderiyor. askerlik şubesinde şubatta gidebileceğimi söylediler. küçük bir ihtimalde olsa kasımda gitme durumumumda varmış. ama geç kalma bence biran önce git bozdur dilekçeni ver. ben bekliyorum şimdi :)

hacı bende gördesteyim mayısta gidiorm + tecilin bitmesini bekle zaten ki bittikten sonra alırlar

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Freak bunu yazdı:

Aynı durumda bende varım ende şubat seçtim ama adam diyor sen ona bakma benim memleketim ağustosta gönderiyor bilgisayarlı sistem nereyi atarsa genelde orası olur diyorlar şubatta olursa o şans yani bende eylülde gitim başvurdum muayeneye kasım olmaz dedi geç kaldın şubat seçtim ama kesin değil işte ocağın 15 inden sonra şubat mı ağustosmu belli olacak

Şubat Seçenlerin şubatta gidecekleri kesin değil o kadar ümitlenmeyin tam 3 kere Askerlik şubesine gittim 2 si farklı askerlik şubaesi hepsi aynı dedi Sistem nezaman derse o dedi şubat çıkarsa şansına isterseniz bir daha gidin sorun

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 11281 Toplam Mesaj: 16