folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Tecili Bozdursam Şubatta Askere Gidermiyim ?

Askerlik Tecili Bozdursam Şubatta Askere Gidermiyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

tsk nın sitesi vardı oradan bir bak işte şubatda gitmek istiyenlerin bilmemne zamana kadar bimemne adresine dilekçe atmaıs gerekiyor filan diye ben tarihleri kaçırmıştım filan sonra 8 ay sonra gittim bitirdik ama şimdi Allaha Şükür

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sedergine
    sedergine's avatar
    Erkek

HACIM 2004 BEN TECİLİ BOZDURARAK ASKERE AGUSTOSTA GİTTİM.DİLEKÇE YAZIYORSUN,BOZDURMA SEBEBİNİ ACIKLAYAN.SONRADA ASKER OLUYORSUN.ASKERLİK ŞUBESİNDEKİ ELEMANLAR SANA YARDIMCI OLURLAR SANIRIM.ŞANSINI DENE.

ET GİREN YERE, DERT GİRMEZ.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

önce tecilini bozup muayene olacaksın ondan sonra erken gitmek istiyorsan dilekçe vermen lazım.

dilekçeni verdiğin zaman muhtemelen kabul edilir ilk dönemde alırlar seni.

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Earcome
    Earcome's avatar
    Erkek

Bence neyap et git askere bide kısa dönem 1yıl olcakmış yasa heran çıkabilir askerdeki arkadaşım söyledi hazırlıklarını tamamlamışlar tektip olcak artık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Memleket 2011-1 tertip olarak askere yolluyor...ben yarın tecilimi bozdursam hemen askere alınır mıyım? yoksa şubat ta normal celp döneminde mi giderim?

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 11289 Toplam Mesaj: 16