Askerlik Yerleriniz (2008 Aralık) Tek Konu Altında Topluyoruz
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
Kütahya/Hava Er eğt.Tug. K.lığı
-----------------------------Tanıdık geliyor ismi :)
-
87/2 :)) Giderken bende buraya yazmiştim hatta lanet cocuk la burda taniştim beraber süründük çök kalk yaptık it durmazlarda :-)) Güzeldir Askerlık gidin gellin :)) allah herkeze kazasiz Belasiz Gidip Gelmek nasip Eylesın Peygamber ocagıdır derler takmayın hersey gelip GeceR ..
-
yaw şimdi kısa dönem yapcaz acaba acemilikten sonra başka bi yere gönderirler mi yoksa kalırmıyım orda :)
-
Herkeze Hayırlı Teskereler....
-
hadi cümleten eyvallah.
yarın teslim olur bu adam.
sağlıcakla kalın.
hakkı olanlar haklarını helal etsinler :) benden yana da helal olsun hakkım olan varsa :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hadi cümleten eyvallah.
sağlıcakla kalın.
hakkı olanlar haklarını helal etsinler :) benden yana da helal olsun hakkım olan varsa :)
----------------------------- -
Narlıdere/ Ege ordu Askeri İstihbarat Bölüğüne düşen olursa, yardımcı olurum.
Askere gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler dilerim.
Son olarak ne olursa olsun, ama ne olursa olsun. "Sabredin" Fevri davranmayın...
-
askere gidiceklere birkac tavsiye..her nereye teslim olucaksanız erkenden gidip dalmayın zaten 15 ay orada gecireceksiniz aksam 5-6 ya kadar takılın ben 8 de teslım olmustum nerdesın dedıler bulamadım kımse bılmıyo aradım durdum dedım.. teslim olana kadar bolbol yemek yiyin 15 ay hindiden baska bisey yemeyeceksiniz muhtemelen. gıderken fazla esya tasımayın birlikte terlige, dıs fırcasına kadar herseyı verıyorlar.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hadi cümleten eyvallah.
sağlıcakla kalın.
-----------------------------
Allah Yardımcın Olsun Amele_2 :( Hayırlı Teskereler . -
ula benmde daha belli olmadı netcem bilmonda amk uzun dönem bide :)