Askerlik Yerleriniz (2008 Aralık) Tek Konu Altında Topluyoruz
-
ankara mamak mebs okulu allaha emanet olun şimdiden :D
-
az kaldı bea sizin için Son 2 gün heralde Allah Yardımcınız olsun...
-
Gayınçom Hatay il Jandarma Komutanlığına düştü. Kısa dönem yapıp gelicek.
bende zamanında hatay il jandarmaya çok yakın olan serinyol 121 de yapmıştım acemi birliğini..
herkese hayırlı teskereler.
-
İzmir Narlidere Talimgah taburu Karargah kitasi tabur gazinolari ve sinemacilik.askere 23 kasim da girdim 23 nisan da terhis oldum,10 gun iznimide kita astsubayimizla yirttik. askerligim burada baslayip burada bitti.tum yaz cesme barcelona ilica Mordogan Akkum kusadasi vs.Askerlik hayatimdaki en mukemmel olaydi.sinema calistirmak cok karli bir is hem de eglenceli.
-
manisa batıkışla acemi birliği olru erzurum usta birliği
ayrıca manisa ya düşenlere (alaşehir hariç) şimdiden geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum :D:D:D:D
-
Teyze oğlunu dün gönderdik, Bilecik / Söğüt Şoför eğitim taburu-bu gün herhalde 17:00 gibi teslim olur. Özlicem şerefsizi :)
-
Tokat yolcusu kalmasın :S Tokat 48.al.kom.piyade çıktı çarşamba 5'e kadar teslim olucam Gençler Kendinize İyi bakın gelince biterse tabi :) görüşmek dileğiyle herkes hakkını hLL etsin. alayınızı seviorum allaha emanet olun.
-
Askere gidecek olan tüm arkdaşlarımıza hayırlı teskereler diliyorum. Hayırlısıysa bitirip gelirsiniz inşallah.. Allah a emanet olun.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
Tokat yolcusu kalmasın :S Tokat 48.al.kom.piyade çıktı çarşamba 5'e kadar teslim olucam Gençler Kendinize İyi bakın gelince biterse tabi :) görüşmek dileğiyle herkes hakkını hLL etsin. alayınızı seviorum allaha emanet olun.
-----------------------------memleketim die sölemiorm tokat iyidir :F rahat olursun takma kafana :D ayrıca pidesi ve kebabı cok güzeldir carsı izninde kusana kadar ye .C
-
olm o değilde büyük yermi sen onu söle akşam 5 e kadar vaktim var it gibi gezerim bende bu gidicem yer nerde acaba ?