Aşkta Yaşın Önemi ?
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
kız büyük olursa zor. +2,-2 olabilir belki. Kız 2 yaşdan büyükse "ben yapabilirim, sana muhtaç kalacak değilim" tavırlarına girebilir. İçten içe gururunu yer. ' yaştan küçükse bu isteğe bağlı. Eğer kızla gezip tozmayı eğlenmeyi istiyorsan iyi. adam gibi anlaşmak istiyorsan minik çaplı bir kuşak çatışması olabilir.
Hoja 3 yaştan kuşak çatışması olurmu :S
kız 3 yaş küçük yani senden. Senin aşktan ne anladığına ve ne beklediğine bağlı aslında. diyelim 20 yaşında olan iki tane kız var. Birisi 23lüğe taş çıkarır. Bu işin genel geçer kuralı yok. Kız senden büyk değilse zaten çevreden de baskı görmezsin. Bir de sizin yaş durumunz önemli. Ben üniversitedeki bölümüm tanımak için bir dershaneye gittim. Benden 3-4 yaş küçük kız lar vardı. Kantinde bön bön bakıyordu. Rahatsız oldum. Şimdi sen büyüksün diye de cazip gelebilirsin kıza. Buna benzer durumlar olabilir. Onları da sen ayırt edeceksin :) -
Erkek bir bilim adaminin yaptigi arastirma ,
>>
>>Kadınların hayatının 4 ana döneme ayrıldığını
ortaya koymus:
>>
>>
>>1. Herseye agzi açik ayran budalasi olarak
baktiklari, soylenen her guzel lafa kolay kandıkları 15-30 yas arasindaki KAZ
Donemi.
>>
>>
>>
>>2. Guzelliklerinin farkina vardiklari, o yuzden hep
kapris ustune
>>kapris yaptiklari 30-40 yas arasindaki NAZ Donemi.
>>
>>
>>
>>3. Hayati (erkekleri) taniyip gozlerinin acildigi
40-60 yas
>>arasindaki KURNAZ Dönemi.
>>
>>
>>
>>4. Mihrabın yıkıldığı, herseyin bittiği 60 yas
sonrası ENKAZ
>>dönemi.
>>
>>
>>
>>Benzer arastırmayı bir bilim kadını da yapmış...
>>
>>O da erkeklerin hayatının 4 ana doneme ayrıldığını
görmüş:
>>
>>
>>1. 17-30 yas arasi: KAZ Donemi.
>>
>>
>>2. 30-40 yas arasi: KAZ Donemi.
>>
>>
>>3. 40-60 yas arasi: KAZ Donemi.
>>4. 60 ve sonrasi : "EN KAZ" Donemiişte size en büyük bilgi.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
hiç engeLemez mesela benim kari benden küçük :)
-----------------------------oldum yoruma be :)
yas uyusmus uyusmamis ne onemi var kafalar beyinler uyussun yeter
-
3-4 yaş normalde çevremde gözlediğimi sölüyorum 7-8 yaş oldumu olmuyor en basitinden 1 ay önce ablam boşandı şunuda sölüyorum tamamen ablamın salaklığı 8 yaş büyüğünle evlenilir mi 11 senelik evliliği bitti
-
Yaş olarak düşünmemek gerek. Herkesin bir olgunluk yaşı var. iki tarafta fikir olarak aynı olgunluktaysa çok absürt bişey olmadıkça yaşın çok önemi yok gibi. Ama güzel kardeşimiz sanırım kendinden buyuk bır ablamıza aşık olmus ve ılerıde karsısına cıkacak problemlerın aslında problem olmadıgını duymak ıstıyor. Bence olmaz. Götür koçum :)
-
3 Yaştan Bişey Olmaz Kardeşim Hiç Merak Etme Yalnız Biraz Otoriter Ol,,Olgun Fikirliysen Daha Olgun Fikirli Ol
Düşüncelerin Çok Önemli,,Misalen Sen 20 Yaşındasın Ama 3 Yaş Gençleştin 17 Oldun Ama Düşüncelerin Aynı Böyle Düşün Biraz
Tabi Eğer Sen Ondan Küçüksen,,Ama Eğer O Senden Küçükse Hiç Önemi Yok Takıl Kafana Göre,,,Benim Karıda Benden Küçük :D:D
Hiç Sorun Yaşamıoz :):) -
Bizim uni den arkadaş var liseli bi kız buldu kız 5 yaş küçük bundan diyorum olum küçüçük kız yaşına göre bul. bana diyor abi ben bunu küçüklükten yetiştiriyorum :|
-
Dahil oldugun yas grubuna gore degisir bu durum. iki tarafta 18-19 yasın uzerindeyse bir sorun olacagını sanmıyorum. ama bunu 18 yas altına aldıgımız zaman evet bir sorun. uniye giden biri lise 1-2 den biriyle cıkacak hali yok. yanında cocukmu gezdiricek, cocuk bakıcılıgı yapıyorsa ozaman baska tabii. ama bir taraf 19 diger taraf 23 yasında olsa misal, bir sorun olmaz. iki tarafta fiziksel olarak gelisimini tamamladıgından dısarıdan baktıgında herhangi bir yas farkı belli olmaz. taraflardan biride gerizekalı olmadıgı surece uyum sorunuda olmaz. yani senin sorunun cevabı yas gruplarına gore degisiklik gosterir.
-
aşk diye bi bölüm war biliyon mu forum da
bu aşk meşk konuları için
Tahribat Forum

Genel

Aşkta Yaşın Önemi ? -
kız senden 4 5 yaş buyuk olursa ona yetmeyebilrsin seversin dokunamazsın ama o dokunulmak isterr istekleri farklı olur her zamn senin bakıs acınla onun bakıs acısı bir olmaz sonrada kazık yersin seversen ( bkz murat karadag )