Aşkta Yaşın Önemi ?
-
1-2 yaş pek farketmiyor ama arkadaşların da çoğunun belirttiği gibi olgunluk yaşı önemli.Senin sevdiğin şeylerden o hoşlanmayabilir, yada tersi. İnşallah aynı bölgede yaşıyorsunuzdur aynı şeyleri görüp aynı duyguları yaşıyorsunuzdur.yoksa benim gibi küçük bir şehirde olupta kocaman bir şehirden bir inci tanesine aşık olmuşsan için yaş hemde çok. hoş benimki bitmek zorunda kaldı bu sebeplerden. kız büyükse sıkıntı çekebilirsin hele de çekingensen, ama ben inanıyorum ki sen bu soruyu sorma ihtiyacı hissettiysen gerçekten birşeyler var ki içinde böyle düşünüyorsun.bırak sevdanı yaşa, ota boka kepaze etme.gözünüzü bir kapattınız mı tadından yenmez gelir geçer herşey.birde böyle bir sorunun varsa O'nunla konuşman daha iyidir.Sonuçta O'nu sen tanıyorsun, nasıl davranacağını en iyi sen bilirsin. burada iyi olur, kötü olur diyebiliriz fakat sizi bilmiyoruz ki.burda bahsedilen genel sonuçlar.yarın gidin biryerlere sıcak bir çay için karşılıklı konuşun.
-
Bugün herşey boka sardı, kızla tam görüştüm yarın için randevu aldım. 3. tenefüs okulun bu yıl ilk kavgasını çıkaranlar listesinin en başında adımın geçmesini sağladım. Kavga kızın sınıfının önünde gerçekleşti, üstelik o sırada kapının önündeydi ve beni o halde gördü. Bugün tutanak verdim, karşı taraf şikayetçi olmadı ama kurul toplanacakmış, kızın bu saatten sonra benimle konuşacağını sanmıyorum, okuldan atılırsam eğer bir önemi kalmıyor zaten.
Yorumlar için teşekkür ederim.
Toplam Hit: 4032 Toplam Mesaj: 23