Asla Geri Adim Atmam..!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeLLYhK
    SeLLYhK's avatar
    Erkek

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, haftanın ilk çalışma gününde meslektaşlarından büyük ilgi gördü
    Dün sabah Başbakanlığın karşısındaki Yargıtay binasındaki makam odasına gelen Yalçınkaya, saat 09.00'dan itibaren Yargıtay üyelerince heyetler halinde ziyaret edildi. Yalçınkaya, Yargıtay üyelerine şunları söyledi: "Ben Cumhuriyet'in başsavcısıyım, rejimi korumak adına görevimi yaptım. Cumhuriyet, şeriat devleti tehditi altında. İddianamede tüm deliller var. Yetki ve sınırlarımı aşmadım. Asla geri adım atmam.

KOŞULLAR OLUŞTU DAVAYI AÇTIM
    Bu iddianame, kapatma davası açılması için gerekli olan hukuki tüm şartların oluşması üzerine hazırlandı. Son derece ciddi bir çalışma yaptık. İddianamemizde net kanıtlara yer verdiğimiz gibi, iddianamede yeralmayan çok sayıda yan kanıtı da ek olarak sunduk. Bu görevin yapılması gerekiyordu. Koşullar oluştuğu için de görevimi yaptım ve davayı açtım."

BAŞSAVCIYA KUTLAMA TELEFONU YAĞIYOR
    Başsavcı Yalçınkaya'nın makam telefonları da susmadı. Ziyarete giden Yargıtay üyeleri, makam telefonlarının susmadığını ve Yalçınkaya'ya gelen telefonların büyük bir bölümünün "kutlama" amaçlı olduğunu ancak, "tehdit" içerikli telefonların geldiğini söylediler. Bu nedenle Yargıtay girişindeki güvenlik önlemleri de artırıldı. Yargıtay üyeleri de, "Cumhuriyet'in savcısı olarak inandığınız şekilde görevinizi yaptınız. Ama hükümet sözcüleri sizi hedef gösteriyorlar. Biz size her türlü desteği vermeye hazırız, sizi kutluyoruz. Doğru yaptığınıza da inanıyoruz" dediler. Destek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçınkaya, AKP sözcüleriyle basın üzerinden polemiğe girmeyeceğini ve konuşmayacağını söyledi. Yalçınkaya, "Bundan sonra söz sırası mahkemenin. Ben cumhuriyetten yana tarafım başka bir şey söylemem uygun olmaz" demekle yetindi.

Kaynak : mynet haber.

İmzam YOk PArmak Bassam :=))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    geçen seçimlerden öncede asker akp aleyinde konuştu akpye yaradı şimdide öyle olursa şaşırmayın bizim millet herkezi mazlum görüyo...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Bu sefer yarayacak gibi değil hacı.Ekonomiyi artık cahil bile anlıyor ne durumdadır.Artık 5 kilo una,3 kilo buğdaya kimse oyunu vermicek:)

Erdoğan kendi ipini çekti,bakalım ne zaman verir son nefesini?!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek

millet görüyor artık neyin ne olduğunu ekonomi tepetaklak gitmeye başladı, mazlum ayaklarına yatarak oy toplamak o kadar değil artık yemezler...

başsavcının açıklaması da doğru yani akp lilerin açıklamalar göz ününde bulundurulnca asla geri adım atmama demesi gayet yerinde

There is no life without struggle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      18 milyar dolarlık adam:)  bir günde T.C. uğradığı zarar . Neme lazım bu adamı alkışmaya devam . haktır.

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zigana bunu yazdı:
    -----------------------------
    18 milyar dolarlık adam:) bir günde T.C. uğradığı zarar . Neme lazım bu adamı alkışmaya devam . haktır.

şşşŞŞ biz ne bilek böyükler bilir

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:
      18 milyar dolarlık adam:)  bir günde T.C. uğradığı zarar . Neme lazım bu adamı alkışmaya devam . haktır.
    İşten anlamadan basit yorumlar yapma :|

Şöyle demeniz doğru olurdu.Dünyada global bir dalga yaşanıyor,bizim ekonomimiz iyi olmadığı için bu dalgadan bu kadar çok etkileniyoruz..Kriz halini kalkmışsınız ekonomi kötü diyeceğiniz yerde biradama yüklüyorsunuz..Bu kadar basit değil o işler..Keşke bu kadar basit olsaydı bizde paraya para demeseydik...

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
    :D:D sen akp nin türkiyeye 6 yılda verdiği zararı biliyomusun ? :D

ayrıca hocam,bu krizin olacağı çok belliydi-adamın üstüne yıkacakları şüphesizde...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

zigana bunu yazdı:
    18 milyar dolarlık adam:) bir günde T.C. uğradığı zarar . Neme lazım bu adamı alkışmaya devam . haktır.
    İşten anlamadan basit yorumlar yapma :|

Şöyle demeniz doğru olurdu.Dünyada global bir dalga yaşanıyor,bizim ekonomimiz iyi olmadığı için bu dalgadan bu kadar çok etkileniyoruz..Kriz halini kalkmışsınız ekonomi kötü diyeceğiniz yerde biradama yüklüyorsunuz..Bu kadar basit değil o işler..Keşke bu kadar basit olsaydı bizde paraya para demeseydik...

Yada Sınır Ötesi Operasyondan tutunda gündemde olan her türlü olaydan etkilenen bir ekonominin bilinçli olarak borsa kapandıktan hemen sonraki akşam üstü AKP hakkındaki kapatma istemiyle çalkalanıyo olması, bilsem kesin EURO alırdım, ama biz ne bilek böyükler bilir ... 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    akp nin ülkeye verdigi zararla kiyaslanirsa hic bile...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1 ay önceden belliydi zaten ekonominin bu kadar rezil olacağı, merkez bankası acıklama yaptı para bitti die 3-4 gün önce,

Dünyada hapşursa biz kanser oluyoruz zaten, o kadar dengesiz bir borsanın ve ekonominin üstüne, standart bilgisiz propogandası yapıpda, savcı böle dedi, ondan 18 milyar zarara uğradık demogojisi yapmayın...

Savcı sadece kangren olmuş bacağa bir tekme attı, amma velakin, eğer hukuk devleti isek, hukuka güveniyorsak, mahkemelerin doğruluğuna inanıyorsak, nie akp-abd ikilisinin nası böle 300 spartalı gibi kalkan oluşturduğunu düşünmek lazım biraz... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 6872 Toplam Mesaj: 27