Asla Geri Adim Atmam..!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    edit : pardon 3 mart 1924 cıkarılan yasalar dicektim Cumhuriyetin ilanından sonra

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

http://www.haberaktuel.com/Ankette-AK-Parti-p-cikinca-Ali-Kirca-saskina-dondu-haberi-117387.html

bazıları kumda oynamaya devam etsin. aman popolara dikkat toz olmasın...

zaten 22 temmuz da bir anketti o yüzden koştu Türkler  caf caf ötenlere ağzının payını verdi.

bu kadar basit... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Zaten geri adım atmak istesende atamazsın.

göthe ne demiş bilmiyormusun sen?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

ben bilmiyorum göthe ne demiş?

merak ettirdin şimdi. opdüş le alakası ne ki? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

göthe demişki göte giren şemsiye açılmaz.

ama reneye göre bir çin atasözüymüş çan çin çon yani göte giren şemsiye açılmaz .

yani çeşitli rivayetler var bu sözü kimin söylediği hakkında ama gerçek olan şuki .bu bassavcı şu anda bu pozisyonda geri adım atamaz şemsiye girdi birkere.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

1 ay önceden belliydi zaten ekonominin bu kadar rezil olacağı, merkez bankası acıklama yaptı para bitti die 3-4 gün önce,

Dünyada hapşursa biz kanser oluyoruz zaten, o kadar dengesiz bir borsanın ve ekonominin üstüne, standart bilgisiz propogandası yapıpda, savcı böle dedi, ondan 18 milyar zarara uğradık demogojisi yapmayın...

Savcı sadece kangren olmuş bacağa bir tekme attı, amma velakin, eğer hukuk devleti isek, hukuka güveniyorsak, mahkemelerin doğruluğuna inanıyorsak, nie akp-abd ikilisinin nası böle 300 spartalı gibi kalkan oluşturduğunu düşünmek lazım biraz... 

-----------------------------
    ben bu mesajı gözden kaçırmışım ,bu mesajdan sonrakilerde bu mesajı teyid eder derecede devam ediyor.

bu başsavcı zaten kangren olmuş bir bacağa tekme atmak için neden bu zamana kadar bekledi?neden dünya borsası krizdeyken ekonomi dara girmişken böyle bir dava açtı?

iddianamesinde ki bir çok iddia ,gerekçe çok önceye ait.

bu savcının yatırımı neye?bu savcı  bu davanın ekonomiye nasıl yansıyacağını bilmeyecek kadar gerizekalımı?

ama şu var senin ülkende cumhurbaşkanı   anayasa kitabı fırlatır ülkenin başbakanına  dolar mark fırlar.

biri dava açar dolar euro fırlar.

ve sonra araştırılırki merkez bankası müdürü  5 milyon liralık mark almış.

savcı haklı bile olsa zamanlaması son derece yanlış e buda bende  ister istemez art niyet varmı yokmu sorusunu yaratıyor..

Toplam Hit: 6875 Toplam Mesaj: 27