Asma Kilidi Nasıl Kırarım Yada Nasıl Açarım?
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
Explosive bunu yazdı:
hocam sana önericeğim şeyle çeliği bile eritirsin :D eminönünü yapmak gerekir yanlız yapıcagın şey termit kolay gelsin :)
Hoca daha basit hemenn yapılabilcek bi madde yokmu?
-----------------------------bu dediğim basit hocam bi kaç maddeyi karıştırıyorsun youtubede felan araştır askerlere bi miktar bundan verirlermiş eskiden top felan imha ederlermiş
-
Explosive bunu yazdı:
hocam sana önericeğim şeyle çeliği bile eritirsin :D eminönünü yapmak gerekir yanlız yapıcagın şey termit kolay gelsin :)
-----------------------------termitle dolabıda eritsin a.q :D
-
Levye. Yada kazma.en garantı yol bunlar. Kümes flnmı patlatcaksın :D
-
klasik asma kilidin tam ortasına vuracaksın, kilide giren demirin kilide girdiği noktaya 1,5 cm yakın yere yukarıdan aşağıya bütün gücünle vurursan kilit atar, 100gr lık çekiçle rahatça yapılabiliyor, bu şekilde onlarca kilit kırdım.
-
vala ben eşşek kadar asma kilide kazmayla kodum açıldı sonra anahtarını buldular esksi gibi kullanmaya devam ettiler :D
-
uzerine sivi hidrojen veya nitrojen dok sonra puf de dagilsin.
-
ben bi sağlam demir parçasını sokuyorum kilit arasına tek harekette patlıyo kilit :D
-
amacın ... ???
-
çok ses çıkmasın diyosan ince eğe.. ama 5 saat uğraşırsın.. yada testereler oluyo 12 li bıçaklarda onlarla dene. Ben inat olsun diye açmıştım eğeyle akıllı adam uğraşı değil.

-
neden kiracaksin kilidi nerenin kilidi?