folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asma Kilidi Nasıl Kırarım Yada Nasıl Açarım?

Asma Kilidi Nasıl Kırarım Yada Nasıl Açarım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam sana önericeğim şeyle çeliği bile eritirsin :D eminönünü yapmak gerekir yanlız yapıcagın şey termit kolay gelsin :)

-----------------------------

termiti nerdenbiliyon sen? ::))

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Asma kilidin askısına gircek kalınlıkta bir demir murç ya da çivi bul sok ve çevir... bişiyi kalmaz..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Benim önerimde içine girebilecek ucu ince gerisi kalın bir vida ve arkasından çekiçle sertçe ittirmek daha açılıyor direk.Birde aynı kilitin markasından bulup anahtarıyla deneme şansın artıyo bak bunu yap hem riski yok.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 6421 Toplam Mesaj: 34