folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asma Kilit Nasıl Açılır?

Asma Kilit Nasıl Açılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir tane asma kilit var ve onu açmam lazım(anahtar yok)..Onu fark ettirmeden nasıl açabilirim?Kırarsam anlaşılır o yüzden kırmadan açmam lazım..Aşağıda elektrik panosunu kilitlemiş adam,anahtarı da vermiyor..Yardımlarınızı bekliyorum :)

Örnek resim=

http://www.kilitmarket.com/depo/mr10.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    tel tokayla kurcala açılma ihtimali yüksek... tel toka kullanan arkadaşlar teferruatındann bahsederler...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Nasıl kurcalayayım,o telin bir taraflarını eğip bükmek gerekmiyormu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

işte o yüzden dedimya kullananlar anlatır teferruatını diye.. =) ama bu kilidin bi boş noktası var bildiğim kadarıyla

sen bu kilidin önce bi nasıl açıldğnı hangi anahtarla açıldğnı bi öğren daha sonra anahtarın şeklini vermeye çalış kilide

kurcalayınca açılacaktır.. iş iyi kurcalamaktan geçiyor birazda anahtara göre olan kilit içindeki kıvrımlara tel tokanın

değmesiyle alakalı..

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    levye ile kır en iii si :D ses çıkar diyorsan yastık koy üstüne :P

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam kilit bunun aynısı ise sağdan soldan bulduğun kilit anahtarlarını dene ;) mutlaka açılır.. bunlarda anahtar çeşitliliği yok gibi birşey.. neredeyse hepsi birbirini açıyor.. hatta bazıları biraz sert çekince açılıyor bile :D:D bizim dükkanda vardı anahtarla açmaya üşeniyodum çekince geliyordu.. daha snra değiştirdim ama neyse.. :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdogan
    abdogan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KİTLERKEN ANAHTARSIZ KİLİTLENİYORSA YANİ İTEREK SANA TAVSİYEM  ÇAY KAŞIĞININ GENİŞ TARAFINI  ZIMPARA TASINDA İNCELTEREK  KAMA GİBİ YAPARSAN VEYA ONA BENZER SERT VE İNCE BİR  METAL.KİLİDİN İÇİNE  SOK  SONUNA KADAR BASTIRIP SAĞA SOLA ÇEKEREK İÇERİDEKİ TIRNAĞI ÇEKERSEN  AÇILABİLİR.KOLAY GELSİN

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    demir makası bıle keser bunu :D levye en ıyı cozum tel toka ıslerı uzun ve teferruatlı anca cok prof. hırkızlar acıo tokayla :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    tabiiki levye tüm kuşcuların ortak yötemi:)

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hiç gerek yok arkadaşım 4 yıllık öğrenim hayatım bounca 100 e yakın asma kilit kırdım hep anahtarı dolambın içinde unutuyordum çekiçle vur açılır ama aşağı doğru vur ilk vuruşta açarsın çın malı ise türk malı ise 3-4. de açılır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    aqm bizim 2.makastan bi eleman bulalım sana kaşla göz arası açarlar,kilidide çalarlar,senide duman ederler :D

Anlatılmaz yaşşanır...:)
Toplam Hit: 27748 Toplam Mesaj: 20