folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asma Kilit Nasıl Açılır?

Asma Kilit Nasıl Açılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek

anahtarı kes götür anahtarcıya usta ben bunu kestim de bunun anahtarından bana bi tane yap de önce onu yapacak bi anahtar yapsın sonra kestigin üst kısmı degiştirsin hani o parlak metal olan kısmı sorun çözülsün ama anahtarcı ikna etmek kolay degil zaten elindeki anahtar 1 ytl sana bi anahtar yapacak 5 ytl anahtarın boynu degişecek bi 5 kagıtta ona alır bi sürü iş

nasıl açarıma gelince şifrelerin kimisi uzun kimisi kısadır kısalar kovana oturmak sureti ile iç dili döndürür uzunlar fazla otursa dış kovana kilitler açılma mümkün olmaz aslında uzunlarda kovanla iç dili döndürür ama fazla basılınca kilit yapar açmaz testere şeklinde otomatik maymuncuklar var ama piyasada bulmak zor iş yani orda varmıdır bilemem ben askeri depo kilidini açtım iç kovanı çatlatarak büyük L boyunlu bi küçük levye yap anahtar deligine bi ucu girip diger ucu destek yapacak şekilde takıp biraz zorlarsan iç kovan kırılıp boşa çıkar anahtar yada tornavida ile her zaman açılır hale gelir!

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.howstuffworks.com/

burda ara mutlaka bulursun 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2006
    2006's avatar
    Erkek

Dostum, KİLİT EĞER KALE KİLİTSE hiç uğrağma prof. olmadan açamazsın dili bozarsın yine darp etmeden açamazsın ama ÇİN malı ise, bir arkadaşımızın dediği gibi alumunyum çay kaşığını incelterek deneme yanılma yolyla açman olası  iğne veya toka prof. işi kurcalama içinde bırakırsın kırarsın..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hacı sen reeneye sor

adam tuyapta kırıyorsu nerdeyse toplantı salonunu kılıdını

atacı duzelt ıcıne sok kurcala bazen acılıyor

ben adanada otelde yasadım bole bı olay arkadas banyodan cıktı kapı arkadan basılıp kılıtlenenlerden basılı bırakmıs sazana arkadas neyse aradık recep ı  bı cuval anahtar getırdıler hıc bırı acamadı

bı tane atac ıstedım  onunla actım

bu ıs ısın ebn guzelı  atac tavsıye ederım

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSCSSC
    ssc
    ssc's avatar
    Erkek

Bu konuda yapılacak en büyük piçlik,

Alacaksın demir testeresini...

Bi güzel keseceksin sonra aynısından yeni bi tane takacaksın... elindeki kilit acmayınca adam bu nie acmıo demeyecek zaten :D Hem kimse devamlı acmaz elektrik kutusunu :D

SSC
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Luci
    Luci's avatar
    Erkek

SSc arkadasım bence haklı.. Kırıcaksın yenisini sen takıcaksın:)) Bahsettigin adamda alır agzının payını :) ırak bu işleri o düsünsün :):):)

a.Q.a
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Markası Tri-Rhomb(made in china),sarı bir şey..Kız arkdaşın tokayı soktum çevirdim,uğraştım açamadım,tokaya da yazık oldu :D ..Ev sahibine fark ettirmeden açmam lazım,kırmayı bende biliyorum ama dedim ya fark ettirmeden açmam lazım yoksa olmaz..http://www.howstuffworks.com/ bu adrese baktım ama ingilizce yaw anlamıyom :) Araştırmalarım devam ediyor,gelişmeler hakkında bilgi veririm :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    2Fan şu an indiriyorum dosyayı inşllah işimi görür saol :)
Toplam Hit: 27749 Toplam Mesaj: 20