Asma Kilit Nasıl Açılır?
-
anahtarı kes götür anahtarcıya usta ben bunu kestim de bunun anahtarından bana bi tane yap de önce onu yapacak bi anahtar yapsın sonra kestigin üst kısmı degiştirsin hani o parlak metal olan kısmı sorun çözülsün ama anahtarcı ikna etmek kolay degil zaten elindeki anahtar 1 ytl sana bi anahtar yapacak 5 ytl anahtarın boynu degişecek bi 5 kagıtta ona alır bi sürü iş
nasıl açarıma gelince şifrelerin kimisi uzun kimisi kısadır kısalar kovana oturmak sureti ile iç dili döndürür uzunlar fazla otursa dış kovana kilitler açılma mümkün olmaz aslında uzunlarda kovanla iç dili döndürür ama fazla basılınca kilit yapar açmaz testere şeklinde otomatik maymuncuklar var ama piyasada bulmak zor iş yani orda varmıdır bilemem ben askeri depo kilidini açtım iç kovanı çatlatarak büyük L boyunlu bi küçük levye yap anahtar deligine bi ucu girip diger ucu destek yapacak şekilde takıp biraz zorlarsan iç kovan kırılıp boşa çıkar anahtar yada tornavida ile her zaman açılır hale gelir!
-
http://www.howstuffworks.com/
burda ara mutlaka bulursun
-
Dostum, KİLİT EĞER KALE KİLİTSE hiç uğrağma prof. olmadan açamazsın dili bozarsın yine darp etmeden açamazsın ama ÇİN malı ise, bir arkadaşımızın dediği gibi alumunyum çay kaşığını incelterek deneme yanılma yolyla açman olası iğne veya toka prof. işi kurcalama içinde bırakırsın kırarsın..
-
hacı sen reeneye sor
adam tuyapta kırıyorsu nerdeyse toplantı salonunu kılıdını
atacı duzelt ıcıne sok kurcala bazen acılıyor
ben adanada otelde yasadım bole bı olay arkadas banyodan cıktı kapı arkadan basılıp kılıtlenenlerden basılı bırakmıs sazana arkadas neyse aradık recep ı bı cuval anahtar getırdıler hıc bırı acamadı
bı tane atac ıstedım onunla actım
bu ıs ısın ebn guzelı atac tavsıye ederım
-
Bu konuda yapılacak en büyük piçlik,
Alacaksın demir testeresini...
Bi güzel keseceksin sonra aynısından yeni bi tane takacaksın... elindeki kilit acmayınca adam bu nie acmıo demeyecek zaten :D Hem kimse devamlı acmaz elektrik kutusunu :D
-
-
SSc arkadasım bence haklı.. Kırıcaksın yenisini sen takıcaksın:)) Bahsettigin adamda alır agzının payını :) ırak bu işleri o düsünsün :):):)
-
Markası Tri-Rhomb(made in china),sarı bir şey..Kız arkdaşın tokayı soktum çevirdim,uğraştım açamadım,tokaya da yazık oldu :D ..Ev sahibine fark ettirmeden açmam lazım,kırmayı bende biliyorum ama dedim ya fark ettirmeden açmam lazım yoksa olmaz..http://www.howstuffworks.com/ bu adrese baktım ama ingilizce yaw anlamıyom :) Araştırmalarım devam ediyor,gelişmeler hakkında bilgi veririm :)
-
2Fan şu an indiriyorum dosyayı inşllah işimi görür saol :)